Atlantis: den nya underverk Dubai

Dubai är en evig överraskning. Miljontals turister besöker emiratet varje år, eftersom de attraheras av den fantastiska bekvämligheter erbjuder. Antalet semesterfirare kommer till emiratet förväntas fortsätta öka under de närmaste åren.

Atlantis är nya undret i Dubai. Det är ett högklassigt hotell inspirerade till myten om Atlantis, den legendariska ön som - enligt den berättelse Platon - sjönk i havet.

Denna arkitektoniska Marvel har byggts på den största konstgjorda palm-formad ö som någonsin byggts i världen: Palm Jumeira. Byggandet av dessa sju-stjärniga hotell - som har två binds samman genom en båge - har kostat 1,5 miljarder dollar. Det har byggts på en 113-acre area. Det har 1539 stora rum, 17 restauranger, flera barer och lounger, exklusiva butiker och massor av fritidsaktiviteter, inklusive lekplatser för barn, en privat strand och Aquaventure - ett vatten temapark med mycket stora bilder avsedda för legendariska dyk.

166 Arabic-style sviterna har utsikt över blå vatten Arabian Gulf, men det är inte allt! Atlantis erbjuder häpnadsväckande vyer under havet också! Det finns en enorm vatten akvarium under hotellet - som är värd mer än 65.000 havsdjurens bland vilka det finns valhaj - och några av rummen har utsikt över havsbotten.

The Bridge Suite är bottonhole blomma Atlantis. Det är en 900 kvm svit kostar 18.500 € per natt. "Normal" rummen kostar istället 300 € per natt ungefär.

Atlantis har blivit ett av de kännetecken identitet Dubai, men ekologer har utmanat sin costruction, eftersom de hävdar att byggandet av den konstgjorda ön som den ligger har lett till irreparabla skador på korallrev.

Bakåt Arkiv

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB