Påsk 2010: låg kostnad lediga lägenheter i Europa

Lågprisflyg och specialerbjudanden uppmuntrar semesterfirare att resa utomlands för påsken.

Frankrike, Spanien, Storbritannien och Italien samt flera europeiska städer som Amsterdam, Berlin, Barcelona, Prag och Budapest är de mest populära destinationerna.

Förutom hotell, kommer resenärerna att hitta ett brett utbud av komfortabla hus att hyra. Priserna för en lägenhet för två personer i Paris börjar från 50 euro per natt, medan priset för en villa med sju rum med egen pool är 85 euro / dag. Turisterna kan också välja miljövänliga bostäder - i Frankrike, England, Spanien, Portugal, Irland och Italien - vars ägare har begåtts i hänsyn till miljön, stödja det lokala samhället och främja typiska produkter. Man kan hyra en liten lägenhet för två personer till 270-380/week i Hampshire eller ett dubbelrum för 50 euro / natt i en ekologisk "Posada" i Asturien (Spanien).

I Italien finns utmärkta rabatter för semesterfirare som bokar sin vistelse i ett hem för hyra före utgången av mars. Trentino Alto Adige är den ledande för Påsklov. En bedsit i centrum av Corvara - nära till skid-resorts - kostar 50 euro / dag, medan priset för en tvåa i en "Baita" - en Alpine tillflykt - kan kosta 140 € och priset för en liten miljö -frinedly chalet för sex gäster är 35 euro / person.

Toscana är en annan perfekt semesterort och erbjuder ett brett utbud av lediga lägenheter: lägenheter sten med terrass på första våningen, bondgårdar med pool, 18.-Talet villor jakt omgiven av Holm-ekar och cypresser.

Toscana är ett av de mest eftertraktade investeringar destinationer i Italien, tack vare den vackra böljande landskap och dess kulturella rikedom. Utländska investerare är intresserade av att köpa landsbygden egenskaper för att omvandla dem till fritidshus. Toscana erbjuder en avkopplande atmosfär för semesterfirare, weekenders och dagsresenärer. Det värdar förtrollande städerna att skryta en enastående konstnärliga och kulturella arv. Det finns charmiga doftande vingårdar och en lätt böljande landskap, samt en fascinerande kobolt havet i regionen. Sex platser - som den gamla staden Florens och Siena har införts i den förteckning över världsarv av Unesco. Semplicemente Vacanze erbjuder utmärkta semesterbostad möjligheter i Toscana.

Apulien har också blivit en älskad semester och fastighetsplaceringarna destination. Utländska köpare väljer Apulien och Salento att köpa ett andra hem för att använda den som sin egen semesterbostad, för att göra en köpa-till-låta investeringarna i regionen eller att ombilda det i en turistanläggningar anläggning.

I Apulien och Salento det är möjligt att hyra på landsbygden sten egenskaper, historiskt residens, renoverat 18.-Talet "trulli" omgiven av olivlundar av häpnadsväckande skönhet, vackra stugor i färgglada landsbygden och villor med utsikt över den fantastiska kristallklara havet.

Ischia och Tyrrenska havet, Porto Rotondo på Sardinien, Assisi och Spoleto i den fridfulla regionen Umbrien - det gröna hjärtat av Italien - är attraktiva att spendera påsk och sommar semester eller bara en helg.

Det är också möjligt att bo utomlands - inte bara till påsk - helt gratis genom att gå med ett nätverk som främjar utbyte av fastigheter för semester.

Sist men inte minst kan man välja mycket egendomlig boende typer. I Frankrike - i Provence - är det möjligt att bo i en typisk mongolisk "yurta" för 25 euro / natt, eller i en kub-formad hemmet med öppet tak för 90 euro / natt för två personer.

Bakåt Arkiv

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB