Flytta till Uruguay: för att det är rätt tid att göra det

Letar du efter ett hus i Uruguay är inte komplicerat, tvärtom är det extremt enkelt.
Landet med huvudstad Montevideo har bott de senaste åren i full regeringsuppdatering på grund av reformer som syftar till att underlätta medborgarna, men framför allt utländska investerare.
Det stora antalet tomma hus i landet har lett till en plötslig ökning av utbudsmarknaden, som emellertid inte hittar en lika giltig fråga.
Varför?

Beläget i södra Brasilien och gränsar till Argentina, är det en nation som ofta inte beaktas.
Ändå kan Uruguay vara det land där man ska börja ett nytt liv.
Först och främst måste vi komma ihåg tack vare sitt geografiska läge, så tillåter vi dig att besöka hela Sydamerika på bara några dagar.

Det mest utbredda språket är självklart spanska, men tack vare förekomsten av olika etniska grupper är det möjligt att kommunicera med enkelhet på italienska, engelska och i vissa områden även på franska. Dessutom fastställer Uruguay inga gränser för utländska medborgare som avser att köpa en egendom, även utan visum.

Trots att den inte har en stor förlängning presenterar nationen varierade områden, från de mest lantliga till de mest industrialiserade.
Självklart varierar den livsstil som finns, beroende på omgivningen.
De mest noterade områdena att hitta och köpa ett hem är huvudstaden och Punt del Este.

Ju längre du flyttar från dessa städer och desto mer fördelar (i ekonomiska termer) kommer de att hittas. När det gäller utländska investeringar har Uruguay ett antal gynnsamma faktorer.



För det första rättssäkerhet, tillgången på råmaterial, särskilt inom jordbrukssektorn, extremt skickligt arbetskraft, ett effektivt investeringsprogram som leder till skapande av arbetstillfällen, och sist men inte minst skattebefrielse för utländska investeringar.

Att uppmärksamma det sistnämnda bör noteras att systemet med incitament för investeringar i Uruguay innehåller skattebefrielser för alla som köper fastigheter och omstrukturerar befintliga.

Låt oss se kostnaderna nu
En villa omgiven av grön 400 m2, några meter från stranden, börjar vid 120 000 euro.
Om du vill köpa en ljus lägenhet med två rum, med en stor trädgård och bara några steg från havet, är priset 160.000 euro.
Du måste bara välja området och typ av egendom för att dra fördel av de olika anläggningarna och investera i tegelsten i Sydamerika.

Relaterade artiklar:

Drömplatserna för amerikaner.

Vi har revolutionerat den globala fastighetsmarknaden.

Fastigheten i Brasilien gör cirka 15%

Positiv trend på aktier i Brasilien

Kuba öppnar upp till fastighetsmarknaden

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB