De nya trenderna 2019? För fastigheter är det '' rustiskt ''!

Som alltid invigdar det nya året nya trender, mer eller mindre delade. Men en sak är säker: vi är alltid nyfiken på allt som är på mode, även för att få idéer. Vi på Realigro har en överraskning för dig! Vi har faktiskt upptäckt vad som kommer att bli trenderna 2019, vilket gör ditt hem modernt och definitivt mer välkomnande! Oavsett om du älskar vintage eller modern, förtvivla inte! I år kommer det att finnas en plats för alla, men alla! Så, få lite penna och papper, för vi ska börja!

Den term som bäst beskriver dessa senaste innovationer är "rustial", en blandning mellan rustik och industriell, modern stil. Det första elementet vid basen av denna nya innovativa våg är användningen av färg. Efter år där färgen har testats allmänt med all nyans och tonalitet i varje rum, finns det för närvarande en återgång till monokrom och neutrala färger. Detta betyder inte att du inte längre kommer att överväga färg, men kommer att förbli ett val av några. Majoriteten föredrar att spela med detaljerna och göra miljön mer homogen, med färger som uttrycker ljus och lugn.
  
Det andra elementet som säkert inte kan missa i ditt hem i full rustik stil, är ett litet grönt hörn. Om du inte har plats att skapa din trädgård, bli inte demoraliserad! Du kan skapa rätt harmoni "zen" genom att välja små växter som dekorerar inredningen eller utsidan av ditt hem. Studier visar också att närvaron av grön hemma minskar stress och avger en känsla av välbefinnande. Så varför inte prova det?

Den tredje pelaren av denna trend som ska upplevas ligger i själva namnet: rostfritt eller mer industriell rennet. Om trä var det privilegierade elementet för de gamla husägare, som en obestridlig kvalitet, har det nu givit vägen till modernitet, men inte helt. En perfekt blandning har skapats mellan två diametralt motsatta tendenser, men vilka tillsammans fungerar verkligen! Bland de exempel som det är möjligt att ta inspiration till, minns vi de retro träbokhyllorna och väggen med utsatta tegelstenar.

En del av det förflutna som kommer tillbaka till mode är vardagsrummet. Rummet som hade blivit ersatt av andra sekundära, återvinner värde, expanderar i storlek. Du kan också dra nytta av möjligheten att sätta in stora fönster som kan skilja detta utrymme med de andra rummen, vilket ger en trevlig och ljus överblick.

Låt oss nu prata om den så kallade mansard-effekten. Värmen och känslan av välkommen återupptar kvoten tack vare denna nödvändighet: att skapa en rustik men dämpad atmosfär med moderna möbler. På vinden har inga strukturella gränser och därför rekommenderar vi dig inte ens till fantasin!

För att avsluta vår guide om hur du gör ditt hem super rostfritt, måste vi nödvändigtvis nämna de måste ha tillbehör! De rymdbesparande plattformarna för att lyfta möblerna kommer att vara dina allierade både i praktiska och framförallt estetiska termer!

Vad man säger, nu när du har all nödvändig information, blir det enkelt att ge ditt hem en unik och avantgarde stil!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB