Holländska fastigheter: hur man flyttar?

Världsfastigheter fick ett kraftigt slag på grund av Coronavirus. Men vi kan inte tala om en gemensam inställning när det gäller återhämtning efter pandemin. En av de mest intressanta marknaderna någonsin, Nederländerna, börjar gradvis igen. Men för de som är intresserade av att investera i nederländska tegelstenar, hur ska det agera? Därför beslutade vi idag att svara på de fem vanligaste frågorna, i en liten nyhet tillägnad den nederländska fastigheten. Så om du är redo kan vi börja!

Låt oss börja med analysen av den mest populära marknaden i hela området. Det vill säga, Utrecht. Vilka blir konsekvenserna av pandemin? För närvarande ökar utbudet. Det finns ett behov för många ägare att ha omedelbara ekonomiska säkerheter. Bara för att möta denna kritiska period. Så många "andra hem" kommer att släppas ut på marknaden. I avvaktan på att de kan väcka intresse för potentiella investerare.

Det är spontant att förstå vad prisutvecklingen är. Under denna fas av totalblockaden har de som sökt boende ökat. Så många hus säljs till ett fortfarande högt pris. Till skillnad från många andra länder, där, precis på grund av Coronavirus, har fastighetspriserna minskat drastiskt för att öka ekonomin.
Men trots allt finns det uppenbarligen ingen brist på undantag. Kort sagt, leta bara efter det erbjudande som bäst passar dina behov i hopp om att det också kommer att vara bekvämt.

Genom att analysera en möjlig försäljning har besöket på fastigheten blivit problematiskt. Är det tillåtet? Såklart ja ! Men under följande villkor.
Personer som kan komma in i huset får inte överskrida maxgränsen för tre personer. Avståndet som ska upprätthållas måste vara minst 1,5 meter och naturligtvis är det obligatoriskt att desinficera händerna, bära handskar och en mask.

Kort sagt kan vi säga att trots de små knepen har den nederländska fastigheten inte genomgått stora förändringar. Det ska förstås vilka konsekvenser denna situation kommer att ha på en ekonomisk men framför allt social nivå. Huvudfrågorna, som fortfarande inte kan besvaras, rör målet som kommer att uppstå bland investerarna, det mest populära erbjudande segmentet, och sist men inte minst, vad som kommer att vara den kontraktuella typologin som kommer att vara den mest populära. I allmänhet har vi sett hur svaret på den senaste frågan genereras av en typisk kulturell faktor. I närliggande Tyskland till exempel väljer du hyreskontrakt till skillnad från andra länder där köp av en fastighet är ett obligatoriskt steg i varje medborgares liv. En slags statussymbol.

Så om du också är intresserad av att dyka in i den nederländska fastigheten, eller helt enkelt är nyfiken på att lära dig mer, måste du bara fortsätta hålla dig uppdaterad på vår portal!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB