Nytt ljus till fasaderna: det nya måste ha

Ombyggnad av huset är ett verkligt krävande projekt. Det antas ofta att du måste investera ett kapital för att kunna göra det på bästa sätt. I de flesta fall är det så. Men vi behöver inte alltid gå så långt. Ge bara rätt ljus. Men ja. Det handlar om ljus, enligt experter. Nyheten avfolker både när det gäller design men också som ett riktigt mode. Anledningen till att vi därför kan invigja vår miniguide baserad exakt på ljusets vikt och framför allt på hur det är grundläggande att modernisera husets fasad. Så vi kan börja!

Det finns många incitament som har godkänts i de olika EU-länderna för att underlätta ombyggnaden av en fastighet. Ge stor vikt vid en belysning som kan vara både funktionell men också lämplig för referensstrukturen.
Så låt oss börja med vad fördelarna med installation av belysningssystem utanför vårt hem kan vara.
Vi kommer ihåg i första hand att ljus spelar en avgörande roll i oss alla. Så belysning räcker inte bara med strålkastare. Det är viktigt att noggrant välja både vad som ska belysas men framför allt vilka ljuskällor som är lämpliga för detta ändamål. En svår uppgift, som dock kan lösas med en kort lektion i belysning!

Det finns olika typer av ljus som delas upp efter färgtemperaturen. Referensenheten representeras av Kelvin-grader, som varierar under dagen. Det har noterats att det mänskliga ögat är särskilt känsligt för dessa kromatiska förändringar, framför allt eftersom det tillåter sig att påverkas av dessa förändringar med extrem enkelhet. Det finns varma och kalla ljus som tenderar att ha en mjukare eller hårdare effekt än de väggar de träffar. Hur ska man agera? Om ditt hus har särskilt kantiga väggar externt, är det lämpligt att mjukgöra dem med varma ljus långt från referensväggen. Omvänt, för att ge mer karaktär till en något vinklad och mycket harmonisk struktur, är det att föredra att välja ett kallare ljus som kan förbättra strukturens kurvor.

Men inte bara. För att kunna hålla jämna steg med tiderna är det nödvändigt att överge den smala instrumentaliteten i glödlampan och tillvägagångssättet. I detalj, som rapporterats av många experter inom sektorn, ges en vändpunkt av de klassiska ljuskanalerna. Både yttre och inre, ljuskanalerna möjliggör homogen och modern belysning, som inte äventyrar elementen som finns utanför utan framför allt inuti huset. Placerad ovanför alla möbler belyser ljuskanalen ditt hem på ett mjukt sätt. Detta gör att du kan välja den färgskärm som bäst passar dig med tanke på den delikatess som kommer att känneteckna det slutliga resultatet.

För att tala om bara siffror, kom ihåg att för de yttre fasaderna är den rekommenderade skuggan cirka 2400k-3000k. Allt med vederbörliga undantag!

Är du redo att modernisera ditt hem med denna nya trend?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB