Drömhuset förändras: de nya önskningarna

Vi har redan täckt detta i tidigare guider. Men det bör ytterligare betonas att köparnas behov för närvarande förändras ständigt. Speciellt när det gäller ditt drömhem eller tillfällig hyra. I själva verket verkar det som om det enligt studier finns en verklig klyfta mellan behoven från början av låset och den nuvarande situationen. Vi kan alla börja med det enkla bekräftelsen att '' ju mer utrymme det finns, desto bättre ''. Faktum är att branschexperter störtade detta mantra som verkade ha blivit så etablerat.

Statistiken understryker att preferenser gentemot villor, stugor eller till och med bondgårdar har ökat, men bara med 12% mer än 2020. En mycket liten andel som dock räknas mycket i detta fall. Ditto för balkonger och terrasser, nu ett måste för våra drömmars hem. Om detta är riktlinjen i processen att välja en fastighet att köpa, kan dock samma inte tillämpas vid tecknande av hyresavtal. Låt oss titta på den minsta nödvändiga ytan. Det kommer att ökas - du kommer att tänka. Det förblev faktiskt oförändrat. Vi pratar om cirka 65 kvadratmeter. Och vi kommer att berätta mer. Det maximala området minskas till och med med nästan 2 procentenheter.

Men vad är vi skyldiga dessa väsentliga skillnader mellan de två typerna?
I grund och botten avgör ökningen av tillgängligheten för uthyrning automatiskt en ökning av hyran. Anledning till detta, med tanke på redan uppströms att det kommer att vara en definitiv lösning, kommer vi att försöka hitta lägenheter i gott skick men utan stor komfort. Valet av drömmarnas hus är helt annorlunda. Eftersom det ses som en definitiv investering och avsedd att stanna över tiden. Det är därför det inte är förvånande hur den maximala kostnaden i detta fall har ökat.

Men förutom dessa rent numeriska data finns det ytterligare en del av avskiljningen mellan de två typerna. Det är det område där du faktiskt föredrar att flytta. Tillfälligt eller permanent. I fallet med det faktiska köpet föredras områdena intill stora tätbebyggelser. Möjligen nära mer naturliga landsbygdsområden. Och gissa vad de framtida försäkringsgivarna av ett hyresavtal letar efter istället? Motsatsen! För hyror väljer man faktiskt centrala lösningar.

Oavsett om de är perfekt anslutna till stadsnätverket eller, för dem som vill spendera mer, i den livligaste och viktigaste delen av metropolen.
Om vi å ena sidan därför behöver uppfylla en önskan om självständighet och avskildhet från den urbana verkligheten, å andra sidan, uppstår idén att känna sig en integrerad del av själva staden. Även om det i den kollektiva fantasin därför fanns en enda valfri väg, som förenade båda typerna, i verkligheten, vilket framgår av vår kolumn, är skillnaderna uppenbara. Hur kommer situationen att vara om några månader? Kommer det att ske en ny förändring eller kommer balansen att vara oförändrad? För att svara på denna fråga måste vi vänta. Men under tiden, håll dig uppdaterad på vår portal. Alltid här, alltid med Realigro!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB