Villa Di Caprio till salu i Los Angeles!

Du vet, kändisvärlden har alltid väckt så mycket fascination. Det är faktiskt inte förvånande att även i fastigheter köp- och säljbeslut från kändisar skapar särskilt intresse. Nyheterna är främst de nya bostäder som finns på fastighetsmarknaden som tillhör fantom -VIP: erna. I dagens krönika kommer vi att ge dig lite mer information om försäljningen av Villa Di Caprio!

En affär som har väckt stort intresse för fastighetsmarknaden i Los Angeles. Så om du är redo kan vi starta vår spalt idag!

Låt oss börja med att ge lite information om egenskaperna hos denna villa. Vi utgår från antagandet att det här huset byggdes för nästan ett sekel sedan och köptes för mer än 3 år sedan. För cirka 5,75 miljoner dollar. Vederlaget på 4,9 miljarder euro. Fastigheten byggdes 1926 och har en '' Tudor '' -stil. Den består av 5 sovrum och har fått smeknamnet Red Oak Manor. Beläget bakom två stora portar tornar det över en av Los Feliz Oaks mest speciella och välkända gator. Just vid foten av Santa Monica -bergen. Ett extremt välkänt område eftersom det besöks av kända ansikten från underhållningsvärlden.

Trots att det är ett hus med 100 års historia bakom sig, är utseendet mestadels samtida. Vi pratar om cirka 430 kvadratmeter som kännetecknas av stor ljusstyrka och med mjuka möbler och högt i tak. Kort sagt, de gemensamma egenskaperna som gör detta hus avgjort originellt men samtidigt majestätiskt och välkomnande.

Hela villan är också utrustad med en extremt formell matsal, ett multimediarum och till och med tre eldstäder. Vi kan därför säga att komforten i denna villa säkert inte kommer att saknas! För att ge en extra touch av avkoppling till hela hemmet, närvaron av ett yogaområde som kommunicerar med sovrummet. Sist, men inte minst, ett gäst sovrum

Externt erbjuder strukturen ett nöjesområde. Typiskt för alla hus som uppstår i detta område. Oundvikligt för en egendom av denna kaliber är poolen och ett hälsocenter. Som tidigare sagt tenderar huvudfärgerna som kännetecknar detta hus att vara neutrala färger, som framkallar den omgivande naturen. Inte överraskande, med tanke på de tydliga benägenheterna till miljöaktivism som uttryckts flera gånger av Di Caprio själv.

Dessutom garanterar valet av vitt som huvudfärg på väggarna en naturlig och anmärkningsvärd spridning av ljusen som kommer in från utsidan. Varje rum är ytterligare välkomnande, tack vare närvaron av varma ljus, som mjukar upp det rena vita i möblerna och mjukar upp de mer kantiga detaljerna.

Kort sagt, du förstår varför försäljningen av ett hus så enkelt men samtidigt eftertraktat har fått så mycket resonans. Men om du vill veta mer om detta och många andra nyheter, måste du bara hålla koll här! På vår blogg! Varje dag kommer vi på Realigro att informera dig om de senaste nyheterna om den internationella fastighetsmarknaden. Men också på alla sektorer som dras runt det!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB