Florida fastighetsmarknad för pensionärer

Florida är ett populärt resmål för människor som planerar att spendera sina guldår i det varma klimatet och inte vill lämna USA. År 2010 bestod 17,3% av Florida befolkningen av personer över 65 år, medan år 2017 var detta 20,2%. Totalt sett var Florida-befolkningen 2017 lite över 2 miljoner människor, av dem var 4,2 miljoner människor över 65 år.



De som planerar sin framtid i förväg, börjar köpa en fastighet i fyrtiotalet eller i början av femtiotalet, så att de vid pensionering skulle ha ett inteckningslöst boende. Det finns många populära turistmål i Florida, som Disney World i Orlando, Daytona Beach, San Agustin, Fort Lauderdale och Miami, där en inköpt fastighet kan hyras ut och betala sig själv.



Fastighetspriserna i Florida kan variera betydligt. Ett 3 sovrum, 2 badrumshus kan köpas för så lågt som 120 000 dollar i små städer, till exempel Wellington, Florida, medan ett lyxigt 12-sovrums 17-badrumshus i ett exklusivt Lantana-område kan gå upp till 12 miljoner dollar.



År 2018 är medeltalvärdet i Florida enligt Zillow 223 200 med en prognos att växa 6,1% inom det närmaste året. Mediannoteringspriset är 290 000 dollar medan medianpriset per april 2018 var 226 500. Sexton procent av listorna säljs med en prissänkning. Medianpriset per kvadratfot i Florida år 2018 är $ 165.



Bland de största städerna i Florida är Miami det dyraste med medianvärdet för hemvärde på $ 300.500, medan Pensacola är det billigaste, med 132.100 HVI. Hemvärdesindex beräknas utifrån mediannoteringen och medianpriserna i staden. Florida hemgaranti kan definitivt förbättra försäljningspriset på en Florida tillgång utan att kosta mer än $ 500 per år.

För de statliga invånarna som föredrar att bo på platser som är utsedda för personer 55+, erbjuder Florida nästan 400 aktiva vuxenpensionsgrupper. Där över hundra av dessa samhällen i sydvästra Florida, nästan hundra i sydöstra, nästan 70 i centrala florida och nästan 50 i centrala atlantkusten. Andra samhällen är utspridda över hela staten, med en gemenskap i Panama City i den nordvästra delen av Florida.



Framtida boende kan välja mellan lägenheter, townhomes och enfamiljshus. Priserna i dessa samhällen varierar från under 100 000 dollar till över 2 miljoner dollar. Bekvämligheterna kan omfatta pooler, tennisbanor, golfbanor, gym, restauranger och mycket mer. Många sjöområden tillåter båtparkering.



Förutom aktiva vuxengemenskaper erbjuder Florida en mängd andra typer av samhällen för sina åldrande invånare. Dessa inkluderar oberoende levande grupper, fortsättande vård

Pensionen Gemenskapen, Hjälphemmen, Alzheimersomsorg och Vårdhem, så att varje invånare kan välja vilken typ av boende som passar dem bäst.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB