Hongkong och tillväxten i storlek: priserna tredubblats under de senaste tre åren

Hongkong och tillväxten i storlek: priserna tredubblats under de senaste tre åren. Den speciella administrativa regionen Hongkong, bokstavligen "doftande hamn" är en av de mest kända städerna på den asiatiska kontinenten, med tanke på närvaron av många skyliner.



Det ockuperar inte bara dessa primater, det är i själva verket också ett av de tätst befolkade områdena i världen.

Efter att ha varit en koloni av det brittiska riket i flera år har det idag blivit en verklig makt ur kommersiell, ekonomisk och finansiell synvinkel.



Under det senaste årtiondet har dessutom välkomna många utlänningar från hela världen, ivriga att förändra sina liv drastiskt. Arbetet är konstant i Kina, och alla har inga problem att hitta ett yrke.



Men om du också är intresserad av att upptäcka denna underbara stad, måste du hantera en verklighet som inte är särskilt gynnsam för investerarna.

Att köpa ett hus i Hong Kong är idag en prerogativ för några.



Huspriserna men framför allt hyrorna har tredubblats de senaste åren.

Inte bara i bostadsbranschen, men även i A-kontor (i synnerhet) har denna ökning blivit känd, vilket medför en generell omställning av potentiella investerare.



Orsaken är helt enkelt en: den alltför stora efterfrågan på bostäder och / eller kontor, orsakad av ökningen av arbetskraften i varje sektor.



Tänk bara att varje månad ökar priset på hyror upp till högst 3%, vilket markerar en trend (såväl som oroande) ostoppbar.



Trots allt verkar den kinesiska ekonomin, till skillnad från många andra nationer som lever eller tidigare har haft ett liknande fenomen, inte falla.

Investerare föredrar att köpa till och med till högre priser än att vänta på bättre tider.



Det är uppenbart att den betydelse som erkänns över hela världen, för att bli en del av den ekonomiska kretsen i Rising Sun, verkar ha avstjutat de överdrivna priserna på lägenheterna.



För att bekräfta detta visar statistiken att de nya leasingkontrakten i centrala området har ökat med 110% (jämfört med expansionskraven för banker och finansiella företag).



Hotell har också bidragit till denna ökning på den allmänna marknaden.

Bland de mest kända, den orientaliska patronen, har hyrd cirka 13 900 kvadratmeter på grund av det starka behovet som investerarna känner.



Och det är inte allt!



Lyxfastigheter har gått in på leasingmarknaden för att minimera effekterna av den nya turistskatten på den så kallade "lediga stillingen".



Vi kan säga att marknaden har haft en stark skott, men som alltid verkar Kina vara mer än beredd på det oförutsedda som dikteras av finansmarknaden.



Och du, vad ska du välja?

Kommer du att vänta på mer mogna tider eller kommer du att kasta dig i huvudet i den kinesiska tegelstenen?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB