Vietnam i första hand: Intresset för detta land har återupplivats

På Outsourcing-marknaden bryter en nyfiken och ovanlig nyhet ut från vad som kan förväntas. I den kollektiva fantasin kunde allting tänkas, förutom att se en första ranking av de viktigaste målen att investera, ett land som tydligen är fattigt och bakåt.



Men verkligheten övervinner ibland fantasi, och det är därför vi idag pratar om hur så många människor har bestämt sig för att leta efter ett hus i Vietnam.



I det globala sammanhanget har Vietnam väckt stort intresse för olika aspekter och inom olika sektorer, men i synnerhet i fastigheter.

Nyfiken att veta varför?



Här är svaret på alla dina frågor.



Vietnam har utan tvekan etablerat sin övervägande närvaro inom sektorn framför allt som ett alternativt destination för de olika billiga offshoringtjänsterna, vilket höjde sig till femte platsen i rankningen som utarbetades 2017 av Cushman & Wakefield.



Den vietnamesiska regeringen har infört politik som syftar till att främja landet både som ett rent turistmål och som ett knutpunkt för outsourcing, tack vare ett brett segment av tjänster som enligt statistiska uppgifter verkar vara avsett att fortsätta sin positiva utveckling i tid.



Bland de positiva fördelarna för landet som bidrog till denna snabba expansion finner vi utan tvekan den starka kapitaliseringsnivån på ökningen av kinesiska arbetskraftskostnader.



Närliggande Indien har en stark BPO-marknad (som även omfattar Vietnam själv).



Filippinerna, i sin fulla tillväxtfas, konkurrerar starkt med Indien.



Dessa element skapar en starkt konkurrensutsatt miljö där Vietnam har lyckats komma fram och behålla toppositionen i rankningen sedan 2015. En rekord av respekt, som också ges med förmågan att fakturera endast inom fastighetssektorn, cirka 15 miljarder dollar.

En orimlig figur för en nation som anses bland de fattigaste och mest bakåtgående i världen.



Medan den globala ekonomiska återhämtningen har slagit sig, överträffar Vietnam alla förväntningar med en avundsvärd trend!



Man bör komma ihåg att stigande inflation, arbetskraftskostnader, ökar attraktiviteten i länder som Vietnam.



Energisäkerhet är också ett av landets viktigaste pelare, med en minskning av kostnader och en optimering av resurserna.



Vad man säger är det hoppas att de som en gång betraktat "staterelli" kan ha sitt eget sätt att lyckas, som Vietnam, att hitta en respektabel plats i världsekonomin.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB