Ungern: Varför borde investera 2018?

Definierade "Paris i Öst, Budapest har många element som hänvisar till den franska huvudstaden: Donau, som skär staden och utsikt över slott och vackra byggnader, kullen som liknar Montmartre. Men den ungerska huvudstaden har sin egen egenskap unik: det är resultatet av sammanslagningen av tre städer: Buda, Pest och Óbuda, förenade med Chain Bridge och sju andra broar.

På samma sätt som alla länder i Östeuropa är det lätt att förstå hur det är bekvämt för någon västerländare att investera.

Men du måste noga välja branschen och hur man gör det.

Först och främst är det nödvändigt att analysera de makroekonomiska uppgifterna:

BNP i Ungern ökade med 4% år 2017

Tjänstesektorn ökade med 1,9%, byggsektorn med 1,6% och industrin med 0,8%.

Den största ökningen av produktionen registrerades inom byggsektorn med + 30%

Den ungerska fastighetsmarknaden har haft en period av stark expansion i åratal. Värdet på fastigheter växer med en konstant trend och att köpa ett hus eller ett kontor idag är en av de bästa investeringarna för dem som väljer att flytta till Ungern eller för dem som helt enkelt söker en tillräcklig ersättning för sin kapital. Hemligheten för framgången med fastighetsinvesteringar i Ungern finns förvisso både i egenskapernas kvalitet och i allmänhet i Ungerns historiska, kulturella och miljömässiga konnotationer.

Detta åtföljs av den starka expansionen av byggsektorn, främst orsakad av stora företags investeringar (inklusive byggandet av hotell och orter) genom effekterna av CSOK-programmet (som erbjuder möjligheten att köpa ett hus i Ungern för ungerska familjer att förvärva ett hus i egendom) och av det stora program av verk som genomförts av staten.



Den generella situationen för byggsektorn i Ungern åtföljs av en siffra som verkar paradoxal, men utgör istället en extra möjlighet för utländska företag: bristen på ungerska byggföretag som kan garantera den tillväxt som sektorn kräver. Om vi tillägger att byggkostnaderna år 2017 har ökat väldigt nära 20% jämfört med 2017, är bilden av de stora möjligheter som Ungern idag erbjuder ännu tydligare.

Budapest är den billigaste europeiska huvudstaden att investera i fastigheter.

En bra renoverad lägenhet på 70-80 kvadratmeter (inte med utsikt över Donau), du kan också köpa med 40.000 euro. Med en vy istället är vi på € 1000 per kvadratmeter. Om lägenheten ligger nära parlamentet och Kungliga slottet, stiger priset upp till 3000 euro per kvadratmeter.

För mer information, besök direktlänken.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB