Fastighetsfeber infekterar alla, även Nordkorea!

Alltid ett ämne av internationellt politiskt och ekonomiskt intresse verkar Nordkorea inte vilja lämna någonting, men ingenting.



Lusten att framträda i förhållande till andra angränsande makter, en statschef med ideologier som ofta utsätts för kritik (och kanske långt ifrån gemensam modernitet) har lett till att detta lilla stat, som har markerat världens historia, också kommer över fastighetsmarknaden .



Definieras som det mest ogenomträngliga landet i världen, det handlar om en mer unik och sällsynt händelse som har undergrävt alla förväntningar.



I den kommunistiska regimens huvudstad byggdes 24 byggnader, 1300 bostäder, daghem och sportområden, 46 våningar höghus, universitetscenter och många andra lokaler. Du är bortskämd för val om du vill köpa en fastighet i Nordkorea!



Det var självklart att den fantastiska bygghastigheten var anmärkningsvärt (men kunde inte vara annorlunda) från alla tidningar i världen.



Men vad har orsakat denna överdrivna och radikala boom i koreanska fastigheter?

Utan tvekan ökningen av konkurrensvillkoren med det angränsande Kina, vilket i sin tur har ökat priset på den kinesiska tegelstenen (marknadsteknik som det inte är känt hur mycket det kan vara användbart för Rising Suns ekonomi).





Kims projekt är att spränga turismen i Korea, i hopp om att huvudstaden kan bli den nya Miami.



Projektet handlar om en miljard dollar till Wonsan Beach.

Den långsamma öppningen av detta land, omvandlingen av den senare från medeltida till moderna, är endast inriktad på ett mål: att dyka upp på den globala ekonomiska scenen.



Kommer Kim att lyckas med att vinna denna utmaning?



Med tanke på statistiken jämfört med början av 2018 ökade värdet av fastigheter i Nordkorea med 10% och investeringarna med 7,9% jämfört med 2017.



För tillfället är det inte möjligt att kunna extrapolera ytterligare information från den här nationen som förändrar fastighetsmarknadens fokus från väst till öst.



Vi måste bara vänta på nya med ankomsten av 2019!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB