Investera i Italien: Bekvämligheten är grön

Aldrig tidigare under senare år har investerarnas intresse att köpa ett hus i Italien ökat,
på grund av den europeiska krisen som gör att ägarna är i stånd att devalva husen inför en omedelbar vinst.

Fastighetsfeber har utvecklats parallellt med att bygga nya hem från början.

Tack vare de utländska fordringsägarnas investeringar (särskilt länderna i Nordeuropa) i Italien har cirka 8 miljarder euro kommit fram till bostadsutveckling och enligt statistiska uppgifter är det tänkt att öka åtminstone fram till 2020.

Intresset inom fastighetsbranschen är också förknippat med miljön, eftersom det har blivit många nya bostäder byggda på ett grönt sätt med noll miljöpåverkan.



Träkonstruktionerna (bara för att ge ett exempel) är de mest populära under denna period. Det räcker med att säga att murverkets bostadsbyggande har drabbats av en nedgång till förmån för gröna byggnader ökade med 8%.

Även om Italien inte har antagit en äkta nationell energistrategi, har regeringen det största intresset för att förbättra effektiviteten inom byggsektorn.

Denna miljövänliga känslighet har lett de flesta italienska företagen att omvandla sina produktionslinjer för att öka efterfrågan på marknaden, vilket orsakar en kollaps i icke-gröna bostadspriser (men fortfarande ett intresse för hypotetiska köpare) och att öka ( men alltid på ett begränsat sätt) för nya byggnader.

Vad är priserna på nya bostäder?

För ekologiska hus ingår startpriserna i ett intervall som varierar från 1 300 till 1 600 euro per kvadratmeter. Sann bekvämlighet finns i skogen. Den initiala höga kostnaden för ett grönhus kan läggas till på bara fem år från inköpsdatumet. Det beror på att minskningen av konsumtionen av ett miljövänligt hus garanteras, upp till 40% sparande jämfört med standardhem.

Den italienska lagstiftningen hjälper också. I början av året har förordningen om förenkling av tillståndstillstånd och bygglov godkänts med möjligheten att begära 70% (överskrider tröskelvärdet på 50% tidigare).



Därför, även om priserna för nya generationsegenskaper har ökat, kommer den sistnämnda utan tvivel att ge investeraren en minskning av långsiktiga kostnader.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB