Vad att förutse under slutprocessen för att köpa en fastighet

grattis! Du har hittat det perfekta hemmet, och nu är det dags att slutföra processen och få papper och allt som skrivs över till dig. Den här egenskapen ska ha alla dina önskemål och behov och passa din prisklass vid denna tidpunkt. Du är på det stadium där du redan har lagt budet på fastighetsfastigheten och budet godtogs. Det här är en stor dag för dig, eftersom du är redo att underteckna din beteckning på den prickade linjen och avsluta processen med att köpa ditt nya hem. Även om du inte är helt klar än, finns det ett sista steg som du måste sluta vilket är slutprocessen. Du kommer att vilja veta några viktiga saker innan du stänger in på fastigheten.

Läs noggrant nedan vad du ska förvänta dig och hur du förbereder dig för avslutningsprocessen.






Rensa alla händelser:




Vanligtvis, när någon tar över fastighetsbeståndet, finns det några händelser som köparen måste göra innan transaktionen är laglig. Några vanliga händelser skulle vara hemkontrollen, som ger köparen rätt att få hemmet att se över av en professionell. På så sätt om något är fel-säljaren har kontroll över att fixa det. En bedömningsberättelse kommer att berätta värdet av ditt hem. En annan vanlig sannolikhet är finanserna. Denna beredskap gör att du kan ta tillbaka ägandet på fastigheten om ditt inteckning godkänns. Som anges i ditt kontrakt kommer du att ha en viss tid att göra detta.




Läs allt över ett par gånger:




Med ett stort köp eller juridiskt dokument är det alltid viktigt att läsa över det finstilta och du kan också få en andra åsikt för att se till att allt du läser är korrekt. Det är bra att fråga dina advokater om alla handlingar före sista dag. Detta kommer att se till att allt är korrekt innan du loggar in. Under det här läget bör du också läsa över dina hypotekslån för att se till att allt är i rätt ordning.




Slutligt godkännande av hypotekslån:




Det slutliga hypotekslånet innebär att ditt lån har gått igenom försäkringsprocessen. Professionals kommer att titta över dina dokument och se till att din ekonomi är korrekt och det finns inga vilseledande lån på din inlämning. Under det sista hypotekstillståndet kommer garantisten att kontrollera din kredit värdering och se till att dina finanser är i samma ordning som de var när du var godkänd för lånet.




Gör ett sista genomgång:




Beroende på ditt avtal tillåter de flesta kontrakt köpare att gå igenom hemmet en sista gång inom 24 timmar före stängning. Det här är att se till att de tidigare husägare är ute och du kan dubbelklicka på egenskapen för fastigheten. Eftersom du borde ha förvärvat en heminredning ska det här slutgiltiga genomgången gå över allt som skulle fastställas av säljare och se till att reparationerna slutfördes.




Ta med rätt dokument med dig:




Du bör alltid ha de nödvändiga dokumenten med dig i detta skede av spelet, som kommer att innehålla:




Din husägare försäkring
Din heminspektionsrapport
Ditt kontrakt med säljaren
Regeringsutfärdat fotoidentifiering
Pappersarbete för lån godkännande från banken




Var beredd att underteckna din rättvisa andel av pappersarbete under denna process. Du vill att allt ska göras juridiskt och att gynna dig.




Äganderätt:




Detta är när köparen kommer att överföras ägandet från säljaren. Ett titelbolag kommer att kontrollera över skatter, gärningar och andra egendomar som är nödvändiga för att se till att de är i gott skick. Efter allt kommer tillbaka i rätt form, kommer båda parter att skriva under papper. Du kommer nu att bli den nya officiella ägaren till fastigheten!



För nya husägare som inte har gått igenom den här processen tidigare kan det verka som mycket arbete. I slutändan är det här för att säkerställa att du är lagligt säkerhetskopierad och allt är på plats för dig. Du kommer inte ångra att du lägger in det extra arbetet för att se till att allt är gjort rätt. Lycka till med denna process och ha kul att vara en ny fastighetsägare!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB