Ekonomi och miljö: Australien är försedd med grönt

Ett unikt och unikt land av sitt slag. Att köpa ett hem i Australien, som andra hem eller för semester, är ett vanligt val för många europeiska medborgare som, trött på monotoni och ofta frånvaro av arbete, beslutar att ändra sin socioekonomiska status.

Kontinenten erbjuder många attraktioner, liksom orörda landskap som kombinerar med sofistikerad och modern arkitektur.
Trots ett mycket strikt skattesystem har alla medborgare en mycket hög levnadsstandard, oavsett om de är unga eller gamla.
Kort sagt, Australien är kontinenten för alla!
Det skulle vara fel att tro att all vitalitet i Australien är koncentrerad i storstäderna.
I januari 2018, i hjärtat av Perth, skapades en turné av Australiens gröna byggnadsråd, på en 2 kilometer lång promenad, där det är möjligt att överväga dyrbarhetens värde Australiensisk stad när det gäller Green Real Estate.

En av dessa, Green Skills Training Center, tilldelas som den grönskaste offentliga byggnaden i delstaten Western Australia, för sitt moderna solcellersystem som producerar 100% av den energi som används, luftkonditionering och uppvärmning.
Sedan 2004 har varje byggnad under uppbyggnad i Australien tilldelats en utvärderingsparameter, "Green Star". En motivationsmetod för alla byggare och framtida köpare. Och kontrollen, i nationell skala, utförs av GBCoA.

I Perth blir den gröna byggnaden alltmer det enda sättet att designa byggnader, och medborgarna själva firar "Green Building Day". Den sista hölls den 1 juni och var en dag som var dedikerad till hållbarhet i offentliga byggnader, i närvaro av arkitekter, tekniker och företrädare för stadens institutioner.



Tanken att utveckla en stad i total harmoni med miljön och i mänsklig skala är nu så utbredd att förra året började administrationen ett tvåårigt projekt som ger ekonomiskt stöd till företagare och fastighetsägare som de är oroade över att de "gröna" kriterierna uppfylls.

Grön konstruktion, som har exploderat i Perth de senaste åren, är ett mycket vanligt tema i hela Australien.
I landet finns det många erfarenheter av mycket innovativa konstruktioner och 30% av alla närvarande byggnader är för närvarande certifierade "gröna".
Konsekvenserna?
Byggnader byggda enligt australiensiska "gröna" standarder ger 62% mindre utsläpp, förbrukar 50% mindre vatten och återvinn 70% av avfallet.
Commonsbyggnaden i Melbourne, till exempel, erkändes 2013 som den mest hållbara byggnaden i landet. Byggnaden, som består av 24 lägenheter, har inte parkeringsplatser, men endast 65 parkeringsplatser. Inte bara det: de är konkreta celler som helt isolerar inredningen från utsidan, till den punkt att de inte tillhandahåller ett luftkonditioneringssystem.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB