Singapore dominerar i fastigheter: Asiatiska nyheter

Asien är en kraft som dominerat och dominerar den internationella scenen på alla fronter. Innovatörer inom alla områden, i första hand inom varje bransch, kan övervinna även de som under åren har utmärkat sig inom ett visst område.

Den ackumulerade förmögenheten har inneburit att denna befolkning, idag, också pressade på en annan front: den på fastighetsmarknaden. Att köpa ett hus i Kina är inte längre tilltalande för kineserna men det är bekvämt för utlänningar.
Enligt statistiken över åren var de utgående huvudstäderna högre än de inkommande. Med andra ord har kinesiska fastigheter gynnat investeringar utomlands till nackdel för detta inom de nationella gränserna.



I valet av det område där det var möjligt att diversifiera fastighetsportföljen var det tvivel. Asiatiska investerare har beslutat att investera i europeisk tegelsten, särskilt i London. Ungefär 26% av de totala flödena i huvudstaden i England har gjort det möjligt för oss att inviga nya byggnader och nått totalt 3,5 miljarder dollar investerade i den angelsaxiska regionen endast under första halvåret 2018.

De mest aktiva investerarna var Singapore, som byggde en logistikportfölj på två miljarder dollar mellan England och Förenta staterna.
Allt kan verka väldigt uppenbart, med tanke på de många möjligheter som Kina åtnjuter. Det bör dock noteras att Kina under de senaste åren upplever en deceleration av utåtriktad verksamhet.

Anledningen till vilken den kinesiska förmågan att placera i första hand på fastighetsmarknaden är anmärkningsvärt.
Singapore-investerarnas starka benägenhet att investera i Europa, men i synnerhet i England, har gjort det möjligt för denna befolkning att bli framgångsrik och internationellt känd, för att garantera säkerheten i fastighetsvärlden för dem som väljer att underhålla försäljningskontrakt eller , ännu bättre, att underteckna byggentreprenader.

Utbredningshastigheten av fenomenet och ingången till denna kraft har otvivelaktigt destabiliserat byggmarknaden, som har flyttat epicentret i öster och orsakar djup missnöje bland amerikanska investerare som ses som hoppa över tigrarna i Rising Sun.

Den rikedom som Kinas västerländska konstruktion har gjort har dock mildrat dessa små skillnader.

I själva verket registrerade ekonomin en ökning av transaktionshastigheten på 78%. Vi måste bara vänta på nya från 1800-talet!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB