Alaska: den "färsk" nyheten och prognosen för fastighetsmarknaden 2019

År 1959, som blev USA: s 49: e tillstånd, är Alaska den största staten när det gäller yta i Amerika (över 600 000 kvadratmeter). Trots detta är det på befolkningsnivå det 48: e minst folksamda staten. En motsägelse som ekar mycket och väger enormt på fastighetsmarknaden.



Om du är intresserad av att köpa en fastighet i Alaska, är det säkert att de här färska färsk nyheterna och prognoserna för 2019 kan vara användbara.



Det bör noteras att fastighetsmarknaden i Alaska har stött på många problem under tidigare år, men upplever en period av nya trender som kan lyfta den.



I genomsnitt är försäljningspriset på ett hus 230 000 dollar men trenden som äger rum i "sista gränsen" är Duplex.



Detta är en hyrd enhet som är undertecknad av flera hyresgäster.

Detta fenomen orsakades av ökningen av ägarna av tusenåriga bostäder (59% mottagna som arv) och genom nedsänkning av familjen.



Vilka andra faktorer har påverkat fastighetsmarknaden i Alaska 2018?




Ökning av bostadsbristen
Utbredning av hyresgäster
Minskning av löner för unga tjänstemän
Ökning av statens fastighetsskatt på 1,23%




Vi kan säga att för närvarande är fastighetsmarknaden i Alaska varierad. Statistiken visar en sammanbrott av enfamiljshus fram till 2020 och en ökning av hyresgästerna och uppbyggnaden av dubbel- och flerbyggnadsbyggnader.



Den enda garantin? Den unika karaktären i Alaska tillåter inte att externa faktorer lätt nås inte bara i ekonomin utan också på tegelmarknaden.

Att vara en väldigt stor stat, uppenbarligen varierar bostadspriserna beroende på området.



Vi rekommenderar verkligen Anchorage, som med sina vackra landskap, har en livlig ekonomi och en blomstrande fastighetsmarknad.

Omöjligt att inte nämna huvudstaden Juneau, som har högre försäljningspriser, men medborgarna har en mycket högre levnadsstandard.



Sammanfattningsvis är det möjligt att ange att övergripande fastighetsmarknaden är levande och växande, särskilt när det gäller leasingavtal.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB