Jul och fastigheter: innovationer i heminredning

Jul är årstid när allt är rikare. Gatorna är fulla av ljus, barnen firar och husen är också grunden för ännu mer extrema dekorationer.



Men ibland går det långt bort och leder till uppsägningar. Men enligt den senaste statistiken är fler och fler människor i julhopp och blir "riktiga" "Scrooge" (bara för att stanna på Christmas'Carol-temat).



Millennials är redan kopplade till tradition eller det allmänna begreppet firande avgörande och underhållning, ofta kallas 32% av de tillfrågade "klibbiga", de redan startade innergårdarna.



Även de som har köpt ett hus i Washington de senaste åren har deras forskning i USA rapporterat i rapporten att de bestämde sig för att ge den den dekorativa nivån på julglitzen och att "ge" en så kallad shabby chic för en minimalistisk stil, men utseendet var faktiskt väldigt eftertraktat.



Naturligtvis är ett element med viss effekt valet av gröna och oproportionerliga julgranar, men att hänga torra grenar på väggen och dekorera dem försiktigt och utan alltför många extra dekorationer.

Statistiskt sett köper endast 11% traditionell gran.



"Segern" av 2018 är utan tvekan ett ord: originalitet. Och när det gäller materialval har vi ett exotiskt mål: vad bambu och jute 2018 ska ha.



Stearinljuset förblir en grundläggande julartikel, men även i detta fall är dekorationer och mindre storlekar valda men med högre antal.



Den perfekta färgen att dekorera dina hem är inte längre det klassiska guldet, men vitt, lyssnare, sinnen, damm och rep.



Emellertid är "torra" dekorationer populära, vad gäller återvinning: Jordgubbar och torkad frukt kan inte lämnas vid borden.



När det gäller belysning går de aldrig ur mode. Faktum är att vi nu föredrar utomhusljusuppsättningar som även kan dekorera sluttande tak.



Så, om du vill ha en unik stil för ditt hem, kom ihåg de grundläggande elementen: unikhet, enkelhet och massor av ljus!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB