Jul och fastigheter: nyheten av heminredning

Jul är årets år när allt blir rikare. Gatorna är fulla av ljus, barn firar och även husen blir grunden för alltmer extrema dekorationer. Men ibland går det långt ifrån och leder till överdrifter. Men enligt den senaste statistiken lämnar fler och fler människor julstarten och blir verkliga "Scrooges" (bara för att hålla på temat Christmas'Carol).



Avskiljningen startade redan från gårdsdekorationerna, ofta definierad som "klibbig" av 32% av intervjuerna, medan millennialerna är ännu mer relaterade till tradition eller i allmänhet begreppet fest och underhållning.



Undersökningen i Förenta staterna har rapporterat att även de som köpt ett hem i Washington de senaste åren har bestämt sig för att flytta sig från julglansen på en dekorativ nivå och ge sig till den så kallade "shabby chic", en minimalistisk stil shabby utseende men faktiskt mycket eftertraktade.



Ett element som utan tvekan har viss effekt är att valet av julgranar inte längre är grönt och oproportionerliga dimensioner, men torra grenar att hänga på väggen och dekorera på en delikat sätt och utan för många extra dekorationer.

Statistiskt sett köper endast 11% traditionell gran.



Vad som vinner i 2018 är utan tvekan ett enda ord: äkthet. Också när det gäller materialval, är vi inriktade mot den exotiska: bambu och jute är målsättningen av 2018.



Stearinljus förblir ett grundläggande julelement, men även i det här fallet väljs dekorationer och mindre storlekar, men med högre antal.



Den perfekta färgen att dekorera dina hus är inte längre det klassiska guldet, men det vita och, lyssna, lyssna, pulvret och repet.



Alltid att stanna på teman för återvinning är dekorationerna "torra": bär och torkad frukt kan inte missa på de bord som läggs.



När det gäller illuminationerna, så går de aldrig ut ur mode. Faktum är att vi nu väljer utomhusljusserier som kan dekorera även de sluttande taken.



Så, om du också vill ha en oändlig stil för ditt hem, kom ihåg de grundläggande elementen: unikhet, enkelhet och massor och mycket ljus!





Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB