"Revive" -programmet för Portugal: när historien går samman med byggandet.

Manueline konst, kakel och fado är några av de karaktäristiska symbolerna för portugisisk kultur och samtidigt ett bidrag till den internationella kulturen. I Portugal finns 22 världsarv som klassificeras av UNESCO. Uppenbarligen avlägsna delar av fastighetsvärlden har dock de senaste åren representerat en stark punkt för alla investerare i sektorn.



Den lusitanska regeringen lanserade programmen "Revive" och "Simplex" 2017. De två projekten, som utförs av ministeriet för ekonomi, kultur och finans för att förbättra och förbättra Portugals historiska och kulturella arv, har uppnått några mål: återhämtning och renovering av historiska byggnader (allmänt övergivna) och förbättring, incitament och förändring av avsedd användning.

Direkt till alla portugisiska och icke-italienska investerare säkerställer Revive att individer drar nytta av folkloreverksamhetens resultat och å andra sidan tillåter företaget att bidra avsevärt till förbättringen av övergivna fastigheter.

Den verkliga utmaningen, faktiskt representanter för de portugisiska företagen, klargör AFP, en del av dessa strukturer, som det tidigare magnifika klostret, som kommer att omvandlas för att locka turister. Det är därför den andra hotellgruppen i Portugal, Vila Gale, investerar cirka fem miljoner euro för att konvertera det till ett lyxhotell.

Genom de detaljerade kriterierna för medlemskap, i pressmeddelandet (detaljer på webbplatsen http://revive.turismodeportugal.pt/pt-pt.) Det finns 30 totala strukturer som omfattas av planen som i primärfasen initierar uppdatering av 11 byggnader (men gradvis kommer du att kunna begära resterande 19.). Simplex "försäkrade istället för förtydligandet av administrativa bestämmelser, med tanke på det nyligen godkända ministerrådet med moderna standarder kombinerat med turistboendefaciliteter. Programmet, som syftar till att effektivisera byråkratin, speglar de prioriteringar som regeringen anger: förstärkning, förenkling och digitalisering av den palestinska myndigheten, förutom genomförandet av åtgärder som syftar till att öka fastighetssektorn och turismen.

Den lilla Elvas kan till exempel också utnyttja det nyliga avtalet mellan regeringarna i Madrid och Lissabon för att främja gränsöverskridande konjunktioner längs Atlanten järnvägskorridoren: en ny linje mellan Elvas och Evora, med subventioner på 388 miljoner euro (184 miljoner euro). av euro) som EU tilldelar) kommer faktiskt att starta om transport och turism mellan de två nationerna.

Från norr till söder har denna förnyelsebølge lett till en utbyggnad av hyres- och försäljningskontrakt i landet. När vi pratar om att köpa ett hus i Portugal har var och en sin egen uppfattning: vissa föredrar fler medborgare och centra som animeras året runt som Faro och Portimão, andra mindre områden men utrustade med alla tjänster.

Albufeira, till exempel, har alltid varit mycket älskad av den engelska och irländska allmänheten, detsamma gäller Lagos, det historiska centrum där navigatörer seglade för att utforska Afrikas kust i det förflutna. Algarve kusten närmast Spanien, med städerna Tavira, Olhão och Vila Real de Santo António, är tvärtom ett franskt favoritmål som de senaste åren har investerat i fastigheter och köpte hus och lägenheter för bostäder. mottaglig.

Offentliga fastigheter är därför en mycket viktig del av landets historiska, kulturella och sociala identitet och ett rikt och differentierat element på grund av regionens attraktivitet och mångsidigheten inom byggsektorn.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB