5 lyxiga ställen att köpa fastigheter 2019

Det är året för att köpa egendom, eftersom ju tidigare du gör din investering, desto mer kapital kommer du till slut. Oavsett om du sätter in en betalning på ett hus för dig själv, eller om du tittar på en hyresfastighet för att göra en hyresinkomst - dessa fem platser är platser som kommer att öka i värde som åren fortsätter. Med detta sagt är den ursprungliga kostnaden för fastigheten högre än andra platser runt om i världen. Om du vill ha lyx kommer den på en vacker öre. Låt oss ta en titt på de 5 lyxiga platserna att köpa fastigheter 2019:





1. Manhattan, New York



Manhattan, New York är en huvudstad i världen. Median listpriset är 25 miljoner USD. Det högsta sålda priset år 2017 var 41 miljoner USD och det genomsnittliga priset per kvadratmeter är 4 485 USD. Manhattan är en plats som alltid ger dig din avkastning (avkastning på investeringen.)



2. Los Angeles, Kalifornien



Los Angeles, Kalifornien är känd för sitt centrala läge, där många filmstjärnor och kändisar bor. Det genomsnittliga listpriset i LA är cirka 10 miljoner USD, med den högsta platsen som säljs för 24,15 miljoner år 2017. Priset per kvadratmeter är cirka 2000 dollar.



3. Maui, Hawaii



Maui är känt som ett lyxigt resmål för människor över hela världen. Vilken ö som helst är vanligtvis lite dyrare och lyxigare. Eftersom Maui fortfarande är ifrån varandra från USA, reser och bor många människor från USA i Maui. Självklart skulle besökare från hela världen älska att äga fastigheter här och det finns en marknad för den. Den högsta platsen som såldes år 2017 gick till 16 miljoner med genomsnittligt listpris på 4 miljoner. Per kvadratmeter är den cirka $ 969. Maui är ett bra investeringsalternativ runt omkring.



4. Sarasota, Florida



Sarasota, Florida är en vacker destination året runt, med en hög turistpris varje år. Sarasota är definitivt på den lägre budgeten när det gäller våra topp 5 lyxiga ställen att investera i fastigheter 2019. Medianlista priset för en plats i Sarasota är cirka 3,5 miljoner USD. Per kvadratmeter skulle du titta på ungefär $ 700 USD. Det högsta sålda priset år 2017 var 9 miljoner USD.



5. Aspen, Colorado



Aspen, Colorado är en stor turist plats på vintern på grund av bergskedjan, och det inleddes som ett gruvläger tillbaka under Colorado Silver Boom. Aspen kallades "Aspen" på grund av alla aspen träd på platsen. Den genomsnittliga medianpriset för en plats i Aspen, Colorado är cirka 10 miljoner. Den högsta platsen som såldes 2017 var 30 miljoner. Medianpriset per kvadratmeter är cirka 1600 USD.





Enligt rikedom-X "Världens rikaste människor äger $ 2,7 biljoner värde av fastigheter, och de flockar till många av samma städer för att köpa fastigheter. Fastighetspriserna är alla baserade på enfamiljshus och statistiken kom från Coldwell Banker + Institute for Luxury Home Marketing. För att hitta fler fastigheter i området du letar efter klicka här!





Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB