Vad är ett beredskapsbud?

Ett beredskapsbud är ett erbjudande som har gjorts av köparen och godkänts av säljaren, men det är under granskning eller försäljningen är betingad tills principerna har uppfyllts. Oavsett om du har köpt en fastighet före, eller du är första gången, köparen - gör ett erbjudande på en mark kan komma med några upp-och nedgångar. Om du inte känner till processen kan det vara komplicerat för vissa. Du har många fokuser när du köper en ny egendom, och den största är det pris du erbjuder.

Vissa köpare kan köpa fastigheter med ett traditionellt erbjudande, vilket inkluderar att slutföra priset, få ett slutdatum och ett datum för innehav - bland några andra villkor för ditt avtal. Om beredskapsbudet kommer att spelas är när man måste uppfylla ett av följande villkor:




Kontrollinspektionen
Bedömningsberäkning
Finansieringsberedskap
Hemförsäljning Beredskap
Reparation Beredskap




Kontrollundersökningen är ett vanligt villkor som gör det möjligt för köparna att återgå från erbjudandet om det finns en betydande nackdel som uppstår under inspektionsprocessen. Under inspektionsprocessen kan köparen be säljaren att lösa problemen med fastigheten eller ta egendomen "som det är" och fixa det själv.



Bedömningsberäkningen är när långivaren anställer en tredje part för att utvärdera och värdera fastigheten för att uppnå ett rimligt marknadsvärde för fastigheten. Till exempel, om värdet som bedömdes av tredje part är mindre än försäljningspriset, ger bedömningsberättelsen dig möjlighet att backa ut ur köpet. Varför ska någon betala mer för fastigheten än vad det är värt? Det är bara rättvist att kunna backa upp en överenskommelse som är dyr.



Finansieringsbegränsningen är ett annat vanligt villkor där köparen gör ett erbjudande på fastigheten och det beror på hur de säkrar deras ekonomi och om de gör det under den valda tidsperioden. Detta ger köparen tid att säkra en bra ränta och se till att de har råd att betala för fastigheten.



Hemförsäljningsberedskapet eller Försäljningen av hemmet beredskap gör det möjligt för köparen att göra erbjudandet beroende av sitt nuvarande hem om de redan äger en fastighet. Detta händer vanligtvis när köparen inte har råd med en andra egendom. Beredskapen ger köparen en tidsperiod när deras nuvarande egendom måste sälja.



Reparationssituationen liknar inspektionsberäkningen där köparen kan uppfylla köpet baserat på reparationer som behöver göras. Detta händer vanligtvis innan inspektionsrapporten mottas och köparen har bestämt dessa problem.



Om du vet att det är dags att göra ett erbjudande, låt Realigro hjälpa dig genom hela processen. Vi har alla verktyg tillgängliga för dina fingertoppar! Var noga med att ta reda på om du ska göra ett traditionellt erbjudande eller ett beredskapsavtal och vilka omständigheter som ska införlivas.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB