Italienska huvudstäder investerade i fransk konstruktion: det är därför det är värt det.

Under senare år har det varit olika behov som ledde den italienska verksamheten att flytta utomlands och behöll i Italien endast de olika bolagens säte. Situation som har medfört förändringar ur ekonomisk synvinkel men också sociala konsekvenser för vad som är landets ekonomiska och finansiella vision.

På liknande sätt har förändringar också skett inom byggsektorn. I synnerhet sedan 2017 har italienska företag ökat sin verksamhet inom fastighetsbranschen, särskilt i Frankrike. Landet i Lumi har i själva verket godkänt i samarbete med den italienska handelskammaren i Nice, faciliteterna för att tillåta yrkesverksamma att förbättra sina förmågor på franska territoriet tack vare byggandet av de första ad hoc-varven som syftar till att förbättra sina professionella siffror.

Innan man analyserar ovannämnda dokument är det nödvändigt att förstå hur den franska byggsektorn är strukturerad. Till skillnad från den italienska är det mycket mer komplext att delas in i tre grupper:

- tunga arbets- och försörjningstjänster

-konstruktion och marknadsföring

- Civilbyggnad och offentliga arbeten

Om i Italien är sektorn fortfarande stabiliserande, sysselsätter den i Frankrike cirka 21% av befolkningen. De enda problemen är relaterade till individers ekonomiska beteende som, oförutsebara, kan förändra systemet och påverka bygg-, renoverings- och underhållsverksamheten.

För att förstå vikten av fransk konstruktion är det tillräckligt att anse att i genomsnitt cirka 170 miljarder euro redovisas och står för 1,4 miljoner anställda och 401 000 företag. Sektorns energi känns särskilt i fransk kultur. Den positiva trenden invigdes 2016 fortsätter att fortsätta, vilket skapar arbetstillfällen på alla nivåer i samhället. Enligt FFB-beräkningarna är synpunkterna på byggnadstendensen för 2025 följande:

- Ökningen av digitalt genom BIM (Building Information Model) 5 och den lilla hanteringen6; - Ökad illojal konkurrens trots åtgärder som vidtagits under de senaste 2 åren, vilket leder till att 50 000 och 200 000 arbetstillfällen är internationellt misslyckade. - Ökningen av egenföretagande.

Hörnstenen i denna omgång är Côte d'Azur, som år 2016 registrerade en omsättning på 10,3 miljarder euro, med 63 681 företag och 103 341 underordnade. De valkretsar som har den högsta sysselsättningsgraden inom sektorn är avdelningen för Bouches du Rhône, sjöfart och Var.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB