5 faktorer som kan öka värdet på ditt hem

Ett hem är en investering, oavsett sak. Det spelar ingen roll om du bor i eller hyr ut det, du vill se till att du tjänar eller kommer att tjäna i framtiden. Det finns många olika saker att tänka på när man köper ett hus, och några kan komma på en överraskning. Låt oss ta en titt på de 5 faktorer som kan öka värdet på ditt hem:

1. Ett blått kök och badrum
2. Fortsätt med trenderna
3. Din närhet till staden
4. Ligger nära Starbucks eller en populär kafé
5. Dekorera ditt hus med speglar


Blå inredning i ett badrum är mycket vanligt, eftersom det liknar vattnet. Det är uppenbart att människor som målar sina väggar blått och dekorerar sitt badrum och kök blått och bryr sig mer om sitt utrymme.

Det är viktigt att följa de nya trenderna eftersom människor letar efter ett uppdaterat hem. Om de ser en plats med en spis och kylskåp som ser vintage, kan det övertyga dem att leta någon annanstans. Barndörrar är en ny trend, och enligt en studie - en plats med en ladugårdsdörr i beskrivningen såld för mer än 12 perfekt högre. Det är omöjligt att ständigt byta hus varje vecka när du ser en ny trend, men mindre förändringar här och det kommer att göra skillnad.



Din närhet till staden kommer att göra skillnad i värdet på ditt hem och hur snabbt ditt hem kan sälja i framtiden. Inte bara kommer det att sälja snabbare, men det kommer också att uppskatta mer i takt med att åren går. Ta en titt på New York City till exempel - det genomsnittliga hemmet har ökat i värde med 30 procent sedan 2012.



Tro det eller inte, om du befinner dig nära en Starbucks eller en populär kafé i ditt grannskap, kommer detta att öka värdet på ditt hem. Studier har visat att om du har ett hem som ligger inom en halv mil från Starbucks skulle det ha ökat över 90% i värde.



Speglar är kända för att utöka utrymmet och få ditt bostad att bli större. Genom att lägga till några speglar i hela ditt hem kommer det att ge illusionen att du har ett större utrymme. Det kommer inte bara att göra din plats större, men det kommer också att öka värdet på din plats.



För att förstå värdet av ditt hem måste du förstå vad som påverkar dess värde. Formen på ditt hus, de omgivande områdena, närheten till stadens centrum, liksom att ligga nära en Starbucks är vanliga faktorer som kommer att öka värdet av ditt hem nu och i framtiden. Om du inte har råd med en plats, som uppfyller dessa faktorer, finns det andra saker du kan göra för att öka värdet. Att måla ditt badrum och hänga upp några speglar är små förändringar som är överkomliga för alla.



Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB