5 smarta sätt att bygga hemkapital

Home Equity är andelen av värdet på ditt hem, som du behåller och det är viktigt att bygga rikedom och behålla ditt hus. Att bygga upp eget kapital tar några olika steg och en bra budgetstrategi för att vara lönsam.
Den här artikeln visar dig fem kloka sätt att bygga eget kapital på ett smart och effektivt sätt.

Låt oss ta en titt på hur mycket eget kapital du för närvarande har. Det är inte svårt att beräkna eget kapital; allt du gör är att bestämma hur mycket av en nedbetalning du kommer att lägga ner och det totala värdet av fastigheten. Om du sätter ner 5% för din betalning, så är ditt nuvarande eget kapital på fastighetsfastigheten 5%. Ju mer du betalar på din egendom, desto mer eget kapital kommer du att vinna.






Det finns inget bättre sätt att växa kapital, då att låta din fastighet uppskatta. Beroende på marknaden, är det område din egendom ligger i, och många andra faktorer - fastighetsprissättning kan ta lite eller lång tid. Med marknaderna stadiga är det ganska välmående för många husägare under de senaste åren. Inverkan av fastighetsbedömning är mycket som att investera i aktier. Så snart värdet går upp, drar du nytta - detsamma gäller uppskattningen av egendom och många anser det som en säkrare investering. Det finns bara så mycket land i världen, och när det är borta kommer det att bli väldigt dyrt att köpa.
Gör en stor utbetalning om du har råd också! När någon gör en stor förskottsbetalning på en fastighet kommer deras initiala lånebalans att bli mindre, vilket innebär att du minimerar det belopp som du måste låna. Detta avslutar färre räntekostnader, mer kontrollerbara månatliga betalningar, lägre hypotekslån och en minskad försäkringspremieplan. Det finns många fler fördelar att ta hänsyn till såväl som en progressiv budgetering förekomst. Ju mer du lägger ner, desto mer eget kapital måste du börja med på din egendom. Om det behövs i framtiden kan du ta ut eget kapital från ditt hem genom ett eget kapitallån så länge du fördelar 20% eller mer för din betalning.
Dra nytta av ekonomiska bonusar. Om du har några arbetsbonus eller arv som hjälper till att betala ner din inteckning, kommer det att spara pengar på lång sikt. Ju tidigare du betalar av din inteckning, desto mindre pengar kommer du att behöva betala för låneutgifter. Beroende på hur mycket du lägger ner på din hypotekslån varje gång kan du be din långivare omvärdera dina betalningar utifrån de klumpsummor du har betalat ut. Detta borde sänka dina lånebetalningar väsentligt eftersom du betalar av fastigheten snabbare.
Gör förbättringar i ditt hem som kommer att vara till nytta för att sälja i framtiden. Tänk alltid framåt och bestäm hur byte av kökets layout eller lägga till ett annat sovrum kommer att öka värdet på ditt hem. Kosmetiska funktioner som en ny diskbänk eller diskmaskin kommer inte att lägga till för mycket värde, men extra sovrum och badrum och ett öppet koncept bostadsyta kommer att ge värdet av ditt hem upp. Se alltid till att det är överkomligt innan du gör några förbättringar. Du vill se till att du får värdet av förbättringarna när du säljer.
Om du vill bygga eget kapital riktigt snabbt väljer du en lägre låneperiod. Istället för ett 30-årigt inteckning, försök att göra en 15-årig inteckning, som kommer att bygga upp eget kapital på din fastighet dubbelt så snabbt. Allt beror på din ekonomiska situation och om det är genomförbart. Kom ihåg att dina månatliga betalningar kommer att vara dubbelt så mycket eftersom din löptid är mindre, men du kommer att undvika alla dessa onödiga utgifter om du har råd med det. Det bästa sättet att avgöra huruvida du har råd med en lägre hypotekslån är att skapa en budgetplan och inkludera alla dina utgifter och kapital. Se till att du kan leva bekvämt och fortfarande göra alla dina månatliga betalningar. Saker i livet kan vara oväntade ibland, så se till att du har en fond för det med tillräckligt med spar - vid nödsituationer.


Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB