Vilka frågor att fråga om när du besöker ett öppet hus

Turer runt olika stadsdelar och går genom öppna hus, tillåta köparen att få känslan av utrymmet och huset, innan man kan köpa den. Inte bara är det informativt att se olika fastighetsfastigheter i olika områden, men också du använder din tid produktivt. Naturligtvis kan du ha bullriga grannar som har försökt att spika i ditt hus i åratal - tyvärr, med ett öppet hus, det finns verkligen inget sätt att förhindra att detta händer.

När du går på öppna hus tittar du på olika ställen mer som en produkt på marknaden. Det finns inget tryck när du går genom ett öppet hus, eftersom du kan vandra runt och ta så länge du vill. Detta ger också människor en chans att se hur andra dekorerar sitt hem och utnyttjar sitt utrymme. Jag säger inte att du borde gå till öppna hus med syfte att hitta nya inredningsidéer, men många blir inspirerade på detta sätt och det är naturligtvis intressant att köpa fastigheten, till att börja med.

Tiden är pengar och pengar är tid så slösa inte din tid på att gå igenom egenskaper som du inte är intresserad av. Välj noga vilka egenskaper du tycker om bäst och spendera tillräckligt med tid att titta på dem. Att överbelasta dig själv med för många platser att se kommer bara att sluta i förvirring och en överbelastning av information för att förstå. Planera dina besök och skapa en plan. Se till att du har en lista över allt du vill ha i ett hem. Ta med den listan med dig så att du kan kolla allt och gå över detaljerna senare. Detta ger dig en bättre uppfattning om de platser du gick igenom och vilken plats hade vad. Det är också viktigt att du har några frågor som du vill fråga din agent i förväg. Dessa frågor bör gälla eventuella förfrågningar om fastigheten och all användbar information som kan hjälpa dig att fatta ett informativt beslut.



När du först går igenom dörrarna på ett öppet hus, gör en 360-översikt över området och bilda ditt första första intryck. Hur känner du dig när du går genom dörrarna? Kan du se dig själv och din familj (om tillämpligt) bor i detta utrymme? Om du går igenom huset en gång till skulle det vara bra, kan du alltid ställa in en annan visning. Ibland tänker du inte på saker att fråga eller se eftersom du är i ögonblicket, så ett andra genomgång är vanligtvis fördelaktigt.



När du förstår att du har hittat platsen för dina drömmar, fråga några frågor bara för att vara säker. Fråga om verktygen, skatterna, avgifterna i samband med lägenheten eller huset och hur allt betalas. Oavsett om du betalar det varje månad, två gånger per månad, kvartalsvis - det är all relevant information som hjälper dig ut på vägen. Ta reda på om fastigheten kommer att behöva reparationer eller när hemmet senast inspekterades. Om denna fastighet kommer att användas som hyresfastighet, ta reda på lite om inkomstpotentialen och hur mycket dina utgifter kommer att bli. Information är nyckeln när man fattar ett livstidsbeslut.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB