Australien fastigheter kollapser: priserna i Sydney och Melbourne sjönk 20%

En händelse som inte kan ignoreras - säger Shane Olivier från AMP Capital, står inför det allvarliga problemet med den drastiska prisnedgången på den australiensiska fastighetsmarknaden. En inbrott av faktorer, inklusive dålig tillgång till marknaden, kreditminskning, tyngre inteckningar och en dramatisk minskning av investerarna.

Denna dödliga mix har gjort en stor skada på hela den australiska fastighetsmarknaden, så mycket att vara misstänkt och att demoralisera alla potentiella investerare, ivriga att köpa en fastighet i Sydney.

En av huvudstäderna på kontinenten har spelat upp några skrämmande droppar, provocerade förutom den alltför stora ökningen av erbjudandet.

Tillsammans med Sydney kollapsade en annan fastighetsmarknad parallellt, om än inte ännu viktigare: Melbournes.

Kollapsen verkade ha nått toppen för ett år sedan. Men i verkligheten har den årliga nedgången överskridit minsta trenden (och redan vid tidpunkten för oro) på 5%.

Det är hoppas att även andra mycket viktiga städer som Canberra, huvudstaden, Hobart, Adelaide och Brisbane.



Även banker är ovilliga och kan börja bli alltför täta för investerare som väljer att ansöka om lån på grund av en fastighetsinvestering.



Tyvärr är inte framtida prognoser för den här nationen och särskilt för de två ovannämnda städerna positiva alls.



Den tillkännager en ytterligare kollaps på upp till 40%, vilket kommer att medföra en betydande förändring i den australiensiska fastighetsmarknadens historia.

Bland andra faktorer som har ökat denna kollaps identifierar vi utan tvekan också den potentiella investerarens attityd.

Det mesta av "moderering" kom genom de starka kontrollerna och försiktighetsåtgärderna som individen tog i väntan på en investering i australisk tegelsten.



Med mer val och mindre brådska har de därför färre köpare på marknaden och de som redan är närvarande föredrar att sluta med en första och liten investering.



Under det senaste året såldes endast 44% av bostäderna, med en minskning med över 95% under de senaste 14 åren.

Det hoppas att denna kollaps kan minskas under åren som följer, men det är mycket svårt för marknaden att återhämta sig.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB