Väntar på det nya året: Fastighetsmarknadsutvecklingen 2019

Vi håller på att hälsa 2018, ett viktigt år, fullt av förändringar både på politisk och ekonomisk nivå. Du har sett hos Realigro de viktigaste innovationerna som har karakteriserat dessa 365 dagar på världsmarknaden för fastighetsmarknaden. Nu kommer vi dock att överraska dig: vi kommer att avslöja de trender som kommer att vara pelarna på fastighetsmarknaden 2019.

Är du nyfiken på att upptäcka dem med oss?

Jo, låt oss börja då!

Vi börjar med att säga att de största problemen som alltid har karakteriserat tegelmarknaden, graviterade kring svårigheten att nå tillgängligheten.

Och det är just detta att projektet som utförs av forskarna i ULI och PricewaterhouseCoopers grundades.

Under ett av de senaste mötena som hölls i en av de mest citerade städerna på fastighetsmarknaden (som aldrig har velat köpa en bostad i Boston?), Har vissa nyheter meddelats i överblicken "tillgänglighet", med införandet av ny teknik som gör det mesta av marknadens potential.



Trots att en allmän ekonomisk avmattning förväntas upprättades en lista över de centrala punkterna 2019:






transformation




Fastighetsmarknaden är förmodligen den mest konkurrenskraftiga någonsin. Anledningen till att man, för att fortsätta att tillåta återvinning av ekonomin, men också möjligheten för någon att få tillgång till den, förväntas generellt minska priserna, särskilt på västkusten. För att klara av IKT och de nya generationernas behov kommer nya marknader att skapas.




Nya utrymmen




Byggsektorn är ett centralt element för 2019.

Byte av gamla utrymmen med så många nya och mångsidiga är den nyckeln som vi kommer att försöka respektera under det nya året. Det kommer även att leda till nya arbetstillfällen inom de olika byggsektorerna.




Ge livet till små förorter




Små stadscentrum kommer att återvända till favör, till nackdel för de stora städerna. De nya generationerna väljer mer och mer för enfamiljshus. Vi hoppas på skapandet av 20 nya småhus.




Konstgjord intelligens


För att ytterligare genomtränga fastighetsmarknaden kommer introduktionen av ny teknik som härrör från artificiell intelligens.

Fastighetsbranschen, enligt experter, kan ge stora välsignelser när det gäller effektivitet och säkerhet. Det finns många start-ups på plats redo att möta denna utmaning.




hållbarhet


Klimatet och omgivningen har blivit grundläggande faktorer också i fastighetsvärlden. Den kontinuerliga "kampen" mot utsläpp och kontroll för miljöpåverkan kommer att öka betydligt. Industrin kommer också att gå tillsammans med fastighetsmarknaden, vilket garanterar hög hållbarhet.





Efter att ha avslöjat dessa 5 poäng som den nya fastighetsmarknaden kommer att baseras på, kan vi bara önska dig en lycklig 2019!



Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB