Genomsnittspriset är inte tillgängligt. De problem som blockerar fastigheter

Enligt undersökningar som utförts av ATTOM upplever de flesta köpare stora svårigheter att komma åt fastighetsmarknaden. Men vad är de största hindren som uppstår när fastigheter börjar? Och framförallt, var gör detta problem sig själv mest?

Vi börjar svara på den andra frågan, och vi vet att det kommer att lämna dig mållös. Amerika är kontinenten där tyvärr denna plåga plågar många potentiella investerare.
Medelpriset på en fastighet i USA överstiger långt genomsnittslönen för över 480.353 län (i procent).

Bland de största och mest befolkade vi kommer ihåg Los Angeles County, Kalifornien; Cook County (Chicago), Illinois; Maricopa County (Phoenix), Arizona; San Diego County, Kalifornien; och Orange County, Kalifornien. Medan de områden som fortfarande var inom räckhåll för många framtida ägare i början av 2019, kan vi inte glömma Harris County (Houston), Texas; Wayne County (Detroit), Michigan; Philadelphia County, Pennsylvania; Cuyahoga County (Cleveland), Ohio; och Franklin County (Columbus), Ohio.

Vi säger att marknaden inte är extremt mättad, men det är lätt att förstå hur det utan tvekan är svårt för dem som vill komma in i fastighetsbranschen, hitta giltiga möjligheter och jämföra dem med så många, även tillhörande avlägsna områden.

Den statistiska undersökningen baserades huvudsakligen på den inkomstbelopp som krävs enligt de månatliga utbetalningarna som härrör från förvaltningen av en fastighet (utan att glömma frågan om "hyra"). Hypotek, fastighetsskatt, försäkring och driftskostnader når en maximal procentsats på 28% och trots att prisfallet i de flesta av de mest populära områdena är mer än uppenbart verkar situationen vara väldigt kritisk, särskilt för de yngre som vill börja investera mer konsekvent på marknaden fastigheter, befinner sig utan tillräckliga ekonomiska resurser.

Omkring 68% av marknaderna kräver faktiskt 30% av lönen för att den enskilda köparen ska kunna vinna en fastighet. Av de 480 länen att analysera finns det så många som 323 som kräver så mycket kapital. I detalj redovisar vi de mest relevanta procentsatserna:

Kalifornien (116,8%);
 Kings County, New York (113,4%);
Santa Cruz County, Kalifornien (112,3%);
San Luis Obispo County, Kalifornien (91,4%);
 Maui County, Hawaii (88,2%)

Ändå är 39% av marknaderna fortfarande billigare än samma historiska medelvärde, vilket framgår av länet i Cook County (Chicago), Illinois; och New York County, Suffolk County, Bronx och Nassau County - allt i New York storstadsområde.

Men situationen är inte homogen i alla stater. Totalt 393 av de 480 län som analyseras i rapporten (vi talar om 82%) en ökning av tillgänglighetsindexet över hela året, vilket innebär att huspriserna var billigare än för ett år sedan! En liten vit fluga som passar bra. Så, förtvivlar inte investerare från hela världen! Lösningen kan vara precis runt hörnet!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB