2019 är det avgörande året för fastighetsmarknaden: det är därför

Den nya månaden har just börjat, och viktiga prognoser för fastighetsmarknaden har bekräftats med det. Särskilt efter så många år av politisk, social och framförallt ekonomisk osäkerhet kan vi äntligen säga att vi har nått en vändpunkt.
Enligt huvudstatistiken är faktiskt 2019 och kommer att bli det år då det blir viktigare att investera i den globala fastighetsmarknaden. En positiv våg, väntar bara för att bli ridd av framtida investerare.
Låt oss ta reda på i detalj vilka är de viktigaste punkterna i denna viktiga nyhet för fastighetsmarknaden.
Vi har sammanfattat allt i denna optimistiska ström, för att göra dig bättre förstå varför det är så bekvämt och grundläggande att hoppa just nu på världsmarknaden för fastighetsmarknaden!
 Till skillnad från många andra sektorer har fastighetsbranschen inte känt så våldsamt bakslag under den globala krisen. I många länder var det faktiskt tegelmarknaden som körde den nationella ekonomin ur krisen.
 Låt oss se hur:

Opportunity Zones: Det är ett namn som skapats för att definiera skattereformer i samband med sysselsättningen år 2017, vilket möjliggör skattefördelar med avseende på investeringar i vissa låginkomstområden. Målet med detta program är att cirkulera kapitalet snabbare, vilket ger en bekvämlighet. Enligt experter är detta den bästa handlingsplanen för att möjliggöra mer lönsam ekonomisk utveckling för nationer.

Millennials: Vi har hittat det flera gånger, även på fastighetsmarknaden, har investerarnas genomsnittliga ålder fallit brått. Nu, i själva verket innehavarna av köpkraften hos en egendom, är inte längre familjens fäder, men de unga årtusendena. Deras bidrag till fastighetsmarknaden var grundläggande när det gäller investerat kapital. Millennials har vidare modifierat ett gammalt "custom". Det är att föredra undertecknandet av ett hyresavtal snarare än att köpa och sälja. Omvändningen av denna trend var mycket tydlig, redan i slutet av 2018.
Anledning varför det förväntas att en sänkning av fastighetspriserna för att möjliggöra mötet mellan utbud och efterfrågan kommer att säkerställa kortare tider om närvaron av fastigheter på fastighetsmarknaden.

Incitamenten för att skapa ett smart och grönt hem: mode kan vara något tillfälligt, men inte på fastighetsmarknaden! Det som såg ut som en ny trend med fokus på hållbarhet, har nu blivit en nödvändighet för alla investerare. Faktum är att köpa ett smart och grönt hem inte en begäran om en liten andel av potentiella köpare, men av de flesta av dem.
Och för närvarande, med tanke på att redan under de första månaderna 2019 var begäran mycket höga, priserna för skapande eller uppgradering av ett smart hem, är fortfarande billigare jämfört med standard bostäder. Och det är inte allt. Användningen av hållbart material gör att du kan behålla under längre tid värdet av att köpa ditt hem högt och konkurrenskraftigt med de nya marknadens behov.

Vad man säger är att 2019 är årets "Brick"!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB