Lokalisering? För köpare i Hong Kong är det mindre och mindre relevant!

Hur många av er, när du måste välja en fastighet att köpa, låter sig inte påverkas av dess plats. Vi kan säga att det är det främsta och mycket diskriminerande skälet som påverkar den framtida investeraren och i allmänhet fastigheterna.

Ett fenomen som väckt vår uppmärksamhet berör främst Hong Kong fastighetsmarknad, som under de senaste åren har sett en förlust, i termer av värde som investerare har erkänt, av fastigheternas placering.
I detalj är närheten till ett extremt utvecklat centrum eller intressanta platser inte längre så viktigt. Fastigheterna domineras av nyhet, från de fastigheter som är nybyggnation. Detta beror på att huspriserna är homogena över hela territoriet, varför vi är inriktade på komfort och innovation.

Men låt oss komma till kärnan i denna analys genom det som släpptes av Denis Ma, chefen för denna forskning.
Enligt experten förklaras konvergensen av huspriserna av koncentrationen av nya fastighetsstrukturer i vissa områden i landet.
Efter åtgärderna för att undertrycka efterfrågan, som tidigare antagits av regeringen, har köparna varit inriktade på en avgjort mer bekväm marknad, som kanaliserar dem till mer fruktbara bostadsområden och med ett inneboende ekonomiskt värde som är avsett att hålla över tiden.

Denna stämning har dock verkligen inte motarbetat de mindre utvecklade verkligheterna. Faktiskt. Precis på landsbygden var det en verklig ras att komplettera infrastrukturen för att möjliggöra en snabb anslutning till de stora städerna.
Köparens uppmärksamhet, som därför faller på priset och inte på platsen, kommer också att göra det möjligt för grannområdena att aktivt återvända till fastigheterna utan att riskera att glömmas bort.

Henry Mok, JLL: s ledande kapitalmarknadschef, sa att tack vare denna våg av förnyelse kommer efterfrågan att förbli stabil och väl proportionerad till ett "erbjudande som är avsett att öka mer och mer.

Bland de framträdande elementen minns vi också behovet av att skapa de så kallade "smarta städerna", smarta städer som alltid kan vara i takt med tiderna och inte minst inriktade på grön teknik.

I ett land där nivån på luftföroreningar tyvärr fortsätter att beröra oroande nivåer, kan ett "initiativ av denna typ inte göra annat än att förbättra en utvecklande situation.

Nyheten ansluter sig därför till miljöskyddet utan att glömma de grundläggande behoven som representeras av en allt mer konsekvent men framför allt varierad efterfrågan.
Tack vare denna omständighet har faktiskt utbudet av investerare utvidgats definitivt, vilket garanterar att vem som helst kan leta efter en bekväm fastighet inom räckhåll för varje marknadsmål.
Unga Erasmus-studenter, pensionärer och familjer kan för närvarande hitta sin storlek i detta land utan många problem.

Vad man ska säga, en bra tid för Hong Kong!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB