Fastigheter på global nivå: de avgörande variablerna fram till 2030!

I varje samhälle finns element av styrka och andra av svaghet, som tenderar att kompensera varandra. I vissa perioder verkar de mest framgångsrika, de tidigare, råda i andra, det är nästan omöjligt att kunna frigöra sig från de stall-situationer som genereras av den senare.
Om vi försöker att projicera denna omständighet på global nivå är det möjligt att förstå hur identifieringen av dessa variabler inte alltid är så omedelbar som de härleder från en mängd nationer, med sin egen olika kultur och potential.
Vi har dock identifierat den så kallade "megatrend" som kommer att påverka fastighetsmarknaden fram till 2030.
Är du nyfiken på att ta reda på det också? Så gör dig bekväm och läs nästa rad noggrant!

Megatrend # 1: Urbanisering

Det första elementet som ska räknas med på fastighetsmarknaden är den demografiska graden i städerna. Enligt statistiska uppgifter, framförallt i de asiatiska områdena, kommer befolkningen att öka kraftigt med 800 miljoner mellan 2019 och 2030. Detta datum är inte bara imponerande utan också av stor betydelse, med tanke på att det är lämpligt att förstå a priori på vilka områden i världen det kan finnas större efterfrågan på fastigheter. I Afrika kommer det att finnas en ökning på 100% alltid i samma tidsram, men kom ihåg att den amerikanska kontinenten fortfarande kommer att vara den mest folksamda i stadsområden. Företagen kommer huvudsakligen att koncentrera sig i stora städer och bostadsområdet kommer att göra mindre bostäder dyrare (eftersom de är mindre efterfrågade) än större.

Megatrend # 2: ekonomisk kraft i öst

Västra städer har alltid varit drivkrafterna för en "stark och solid ekonomi. Bland dessa nämns London, New York, Los Angeles och Paris, som kommer att förbli till fullo för världens främsta ekonomiska aktiviteter. Men fenomenet som kommer att konsolideras de senaste åren ges av övergången av ekonomisk kraft från väst till öst, särskilt i Asien, där produktionskostnaderna är lägre och innovativa idéer saknas inte.

Megatrend # 3: teknik

Vi har upprepade gånger tagit upp den omtvistade frågan om den "tekniska" aspekten. Grön vision och smarta hus är pelarna i den nya ideen på fastighetsmarknaden. Anledningen till att kombinationen av teknik och fastigheter kommer att bli ännu mer konsoliderad från förekomsten av projekt i rörledningen som kommer att nå ett pris på 7 miljarder år 2030. Antalet försäljningskontrakt kan följaktligen stärkas kraftigt med tanke på både den progressiva Utvidgning av efterfrågan justerad mot det gröna och smarta segmentet, både för nya investerare, Millennials, som kommer in och dominerar idag den globala fastighetsmarknaden.

Vad man säger, teknik, kraft i öst och en nästan okontrollerad urbanisering, kommer att vara hörnstenarna på den framtida fastighetsmarknaden på global nivå. Och är du redo att prova din hand på fastighetsmarknaden i framtiden?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB