Inreda ditt hem: modern eller modern design?

Vi har upprepade gånger tagit upp ämnet trender och kanske är det just ett av de element som skiljer ett hem från en annan. Ofta har vi vaga idéer om hur vi ska förse vår lägenhet men vi kan inte göra dem konkreta. Men är vi säker på att vi vet exakt vilken stil som är rätt för vårt hus?

Dagens tema är just detta: att anta den moderna stilen eller föredra den moderna stilen?
Vi kommer att upptäcka vilka som är de viktigaste skillnaderna och vi kommer att förstå vilka försiktighetsåtgärder som ska följas för att kunna få en sammanhängande också på stilistisk nivå för att skapa de utrymmen där vi lever närmare våra behov. Det kommer att vara möjligt att förstå, i slutet av vårt avsnitt, vilken konstruktion passar bäst för strukturen i ditt hem och framför allt för att undvika de vanligaste misstagen.
Och då, om du är redo kan vi börja!

Låt oss börja med stilen definierad '' modern ''. Som du kan gissa, används denna terminologi med hänvisning till den tidsperiod som går från början av mitten av det tjugonde århundradet. Denna stil är förfader, så vi kan kalla det, av modern design. Öppet av Bauhaus, fokuserar denna design på enkla former och linjer och funktionalitet. Om du är älskare av enkelhet och färger som återkallar naturen, med jordnära nyanser, är det här stilen för dig! En annan pelare av modern stil representeras av återupptäckten av ekologiska material.

Trä, läder och sten används ofta både som inomhusstrukturer och som äkta inredningstillbehör. Essentialiteten och de sinuösa och aerodynamiska figurerna är måste ha för dem som vill ha ett "modernt" hus. " Vi rekommenderar att du antar den här stilen för dem som, även om de inte har extremt stora utrymmen, vill återskapa sig i sina egna hemväggers zen och ljusinställningar.

Nu när vi i stor utsträckning har beskrivit egenskaperna hos den moderna stilen kan vi analysera den moderna i detalj.
Den väsentliga skillnaden i förhållande till den föregående ligger först och främst i avsaknad av en tidsreferens som markerar början på denna "nuvarande". Faktum är att modern design betyder allt som tar upp mode ur möbler som är mest populära.

Och det är just denna tvetydighet som gör dagens design intressant. Men vissa egenskaper ska betonas, för att undvika att skapa miljöer med missfärgning och kontrasterande stilar. Skuggan är inte den naturliga miljön, men kalla, neutrala toner föredras. Nyckelordet är minimalism. Materialen som används för att skapa utrymmen i linje med den moderna stilen är nickel, krom, stål kombinerat med extremt naturliga texturer, som jute.

Denna stil lutar inte på alla inställningar. Det är att föredra att införa bostäder som har en grundläggande struktur, för att berika den med typiska delar av den mest konstnärliga designen finns!

Det här är de riktlinjer som hjälper dig att ge ditt hem en stark och väldefinierad identitet. Men kom ihåg att känslan "hemma" betyder att vara på ett ställe som kan överföra en del av oss. Så var fri att bryta dessa regler för att göra ditt hem unikt !!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB