Möbler ditt hem i full ö stil: våra tips!

Sommaren är nästan över, och tar med sig den friskhet och lätthet som vi lyckas uppleva under årets bästa tre månader. Hav eller berg, landskap eller stad, avkoppling är nyckelordet. Oavsett om du har tillbringat din semester hemifrån eller i närheten, är en sak säker: det är aldrig spännande att behöva återuppta rytmerna i den dagliga rutinen.

Vi kan verkligen inte säga hur du ska leva en "evig semester, men vi har säkert information som gör att du fortfarande kan ha en del av det sommarklimatet i dina hem?"

Sommaren är förkroppsligad av ön stil: ljusa färger, soliga stränder och det blå av havet som blandas med himlen. Får idén ensam att slappna av? Tja, stötta dig själv, för vi kommer att ge dig de fem tips som krävs för att ha ett hus i full östil. Låt oss börja!

1. Strukturen

Alla hus i denna kategori är ofta förspända med vind, hav och sol. Anledning till att väggarna, förutom att de är tjocka, också är målade vita och byggda (delvis) i sten för att skydda strukturen är från kyla på vintern och från brinnande värme på sommaren. Så, för att börja på höger fot, låt oss komma ihåg att göra rummen ljusa, både vad gäller färg men också genom att skapa stora fönster som möjliggör en stor genomgång av ljus inuti. För att ge karaktär och inte göra ditt hem monotont rekommenderar vi en vacker djupblå, på taket eller på fönsterluckorna, så länge det passar bra med omgivningen.

2.Gröna utrymmen

Den andra punkten som vi kommer att analysera är den som rör gröna. Öshusens yttre utrymmen kännetecknas vanligtvis av gröna områden tack vare blommande växter och terrasser som är rika på vegetation. Men det gröna är inte bara det här! Korrespondensen är balanserad även inuti, med användning av sofistikerade material och tekniker men också för att skydda miljön med nollutsläpp.

3. Linjerna

En ö-hemprestanda omfattar inte styva former. Kurvorna är filosofin som ligger bakom alla öns bostadsstrukturer. Tänk på de typiska husen i Mykonos eller Santorini. Höga väggar som slutar med ofullkomliga bågar. Symmetri söks men det är inte ett måste!

4. Träelement

Trä är utan tvekan ett av de mest använda materialen för att skapa utrymmen eller hörn inuti (eller utanför) ett "öhem". Ofta är användningen av detta material också förknippat med växternas, vilket skapar strukturer täckta till exempel med klättrande växter. Vidare smälter trä väl med vitt och blått, vilket ger strukturen en ytterligare identitet.

5. Hålrum

Eftersom det ofta är forntida strukturer, har öhusen utrymmen gjorda av själva berget. Det är särskilt kreativ "modellering" av områden med bred daglig användning, till exempel kök eller badrum, från befintliga väggar och förskönande dem med råmaterial.

Detta är de fem grundläggande stegen för att göra ditt hem lik det på en "drömö, att få din mentala avkoppling 365 dagar om året!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB