5 anledningar till varför ditt hem inte har sålts

Undrar du varför ditt hus såldes? Det kan till och med vara ett liknande hus i grannskapet som nyligen sålts och har bara varit på marknaden för några dagar. Det finns många faktorer som förklarar varför ditt hem kanske inte är till salu, därför måste vi ta itu med dessa skäl nu! Låt oss ta en titt på de 5 anledningarna till att ditt hem inte har sålts.

Du tar inte tid att förbereda ditt hem

Priserna stämmer inte överens med husets

Du har inte kvalitetsbilder att visa online

Din fastighetsmäklare är inte kompatibel med dig

Du visade inte ditt hem


Det är viktigt att förbereda huset till salu. Tänk på de människor som passerar ditt hem och vad de skulle vilja se och uppleva. Du vill inte gå igenom ett hus som inte verkar vara förberedt alls. Du vill att den ska vara snygg och ren och att den är presentabel. Ta dig tid att göra ett försök att städa ditt hem och slå på lamporna och ljuset som behövs för att göra det respektabelt.



Ett dyrt hus kommer att ligga på marknaden under lång tid, och om du inte är angelägen om att sälja, så är det bra. Men om du försöker sälja ditt hem i rätt tid vill du ha ditt hus bedömt och ange priset som marknadsvärde så att det kan säljas. Du är också behörig att be om det pris du vill ha, men det garanterar inte att någon kommer att köpa den.



Kvalitetsbilder spelar en viktig roll för att sälja fastigheter online. Ingen vill titta på dåliga kvalitetsbilder där du inte kan berätta om det är en säng eller ett bord i rummet. Var noga med att anställa en fotograf eller ta kvalitetsbilder på din kamera eller telefon. Lite redigering kan gå lite för långt!



Du vill hitta en fastighetsmäklare som är entusiastisk för att sälja ditt hem. Om de inte verkar vara så intresserade, så kan ditt hem aldrig sälja. Hitta någon som är villig att lägga tid och energi för att hitta de perfekta köpare för dig. Du vill se till att du har tjänat sin skära. Det är också bra att skilja en anslutning till din fastighetsmäklare eftersom det hjälper dig på vägen mot processen.



Staging ditt hem är ett annat bra sätt att locka potentiella köpare att gå igenom ditt hem och eventuellt köpa. Gör det snyggt och inbjudande. Du vill att vi ska titta på hur du tog hand om din plats och du är stolt över vad du säljer. Det udda ljuset, dekorativa kudden och blommorna utspridda i hela huset - visar mycket. Ju mer du klär det (utan klibbiga) desto fler människor vill se det.



Om du lägger tid och ansträngning i mina 5 skäl, borde du ha en bättre chans att sälja ditt hem - lycka till!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB