Anser du att du är hemma?

Hyra till eget kan vara ett bra alternativ för någon som inte har huvudstaden att köpa hemmet med en gång, men vill fortsätta att bo på samma plats under en tid. Tänk på en biluthyrning ... Du betalar en månadsavgift för att använda bilen och du har möjlighet att köpa ut det direkt efter att ditt hyresavtal är uppe. Med hyran till egen del av din månadshyra kommer du att gå för att betala av det hem du bor för närvarande. Detta hjälper till att du inte helt slänger dina pengar på hyran och att en del av det betalar ut. Det finns många olika faktorer att överväga med en hyres-till-egendom och vi kommer att diskutera dessa fördelar och nackdelar i den här artikeln.

Fördelar med uthyrning-till-eget:

En stor fördel och anledningen till att människor väljer rent-till-eget-alternativet är att de inte har huvudstaden att köpa ett nytt hem eller att de kan ha dålig kredit, inte en tillräckligt stor inkomstström eller de kan inte komma med nedbetalningen. Om du hamnar i en av dessa kategorier än ett hyres-till-eget alternativ kan vara den perfekta lösningen för dig! Inte bara kommer du att bo i huset och uppleva hur det är innan du köper det - men du får möjlighet att se om du verkligen älskar det och tycker att det skulle vara en bra investering framåt. Du kommer att uppleva det hand om innan du begår dig helt. För säljare kan det här alternativet vara bra för ägarna som har svårt att möta pantbetalningarna. Säljare kommer då att erbjuda hyr-till-egna alternativ på deras plats.

Nackdelar med att hyra att äga

En stor nackdel för hyresgästen som tänkte köpa hemmet efter och bestämmer sig inte är att de inte får extra pengar som de lägger ut i hyra. Om hyresgästen bestämmer att de inte vill köpa fastigheten, återvänder de extra pengar inte till dem. Vanligtvis, med hyres-till-eget alternativ, betalar hyresgästen mer för hyresfastigheten än marknadsvärdet. Detta beror på att de betalar ut en del av huvudstaden i hemmet.

Se alltid till att läsa över avtalet med fastigheten och se till att du inte är låst i något som du inte känner till. Vissa kontrakt är formulerade så du är skyldig att köpa fastigheten i slutet av ditt leasingavtal. Många hyresgäster slutar inte köpa hemmet av samma skäl som tidigare och ägaren går bort med mycket mer kapital än vad de skulle ha med en månadsuthyrning som inte ingår i ett hyresavtal.

Beroende på din situation kan det vara till nytta för vissa om du förstår vad det hela medför. Läs alltid över ALLT och se till att det är klart för dig!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB