Gröna utrymmen hemma? I Milano är mässan för ögonblickens trender!

På senare tid har vi försökt att orientera varje ekonomisk sektor mot en tydlig och väl definierad trend: den gröna. Miljöskydd smälter också samman med utformningen av byggnader, som alltmer överensstämmer med dessa marknadsbehov.

För att bäst genomföra en väg inriktad på att förvandla ägandet till en grön nyckel med nollutsläpp, bygger vi inte bara på den funktionella aspekten, utan också på den estetiska aspekten.
Därför tyckte vi att det var lämpligt att berätta om en verkligt unik händelse, där det kommer att vara möjligt att kombinera inredningstrenden med utomhus, båda förenade av en gemensam tråd ... verkligen en fil vert!

Från 13 till 16 september kommer faktiskt staden Milan att vara vaggan till ett evenemang tillägnad världen av rymddekoration, ny teknik och framför allt de element som gör din egendom i linje med begreppet hållbarhet. och naturlig skönhet.

Homi Outdoor: det här är namnet på evenemanget som också har anlänt till Italien, vilket säkerställer en god besökare!

På organisationsnivå kommer det att vara möjligt att gränssnitt direkt med nya och användbara idéer som kan föreslås på nytt i egna inhemska miljöer, men av grundläggande betydelse är det möjligheten att träffa experter inom sektorn och delta i workshops som syftar till att öka medvetenheten och informera medlemmarna om vikten av gröna teman.

Även för företagare kommer det att vara fördelaktiga möjligheter. De kommer att garanteras närvaron av många ledande företag i sektorn, intresserade av nya idéer för att utöka och förbättra sin verksamhet, alltid i en grön nyckel.

Vad man ska säga, till var och en sin egen.

Men varför spelar det gröna temat en så framträdande roll på marknaden, men framför allt inom vår sektor?
Särskilt i Europa har de senaste åren utfärdats dekret för att uppmuntra en attityd för att skydda den omgivande miljön på grund av oroande klimatförändringar som uppenbarligen inte signalerar en speciell ljus framtid för vår planet.

Därför har grön byggnad fått stor betydelse för fastigheter genom att fokusera tegelverksamheten på föreningen modernitet och hållbarhet.

Också vad gäller kostnaden att bära, enligt statistik, är det bättre att köpa en fastighet som är ombyggd som en grön, snarare än en fastighet utrustad med ny teknik men med en stark miljöpåverkan.

Den europeiska regeringens politik har därför kanaliserat de olika projekten exakt på behovet av att få ut mesta möjliga av sina hem utan att orsaka oåterkallelig miljöskada.
När du väl har använt de tips som krävs för att göra ditt hem grönt för alla effekter kommer det senare att öka marknadsvärdet, vilket tillåter även ägaren själv att få ett mervärde från sådana verk, inte bara omedelbart, utan också på medellång sikt (skulle den besluta att sälja fastigheten senare).

Vi rekommenderar därför starkt att du deltar i detta evenemang; vare sig du är unga företagare i fastighetssektorn, helt enkelt nyfiken eller framtida investerare!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB