Dubai: mellan lyx och innovation. Gröna nyheter i fastigheter

Under åren har begreppet hållbarhet och modernisering förändrats radikalt. Det har faktiskt gått från den enkla användningen av olika och mer innovativa material jämfört med traditionella, till användningen av ny teknik för att göra ditt hem mer kompatibelt med marknadens och samhällets behov i allmänhet.
Självklart är allt kalibrerat i enlighet med nivån på öppenhet och flexibilitet mot nationens nya tendenser.
Men vad som är grundläggande om det nya året är detta: varje nations förmåga att kunna förbättra sig för att möta ett "humör" "grönare och smartare, även om vid olika tillfällen.

I den kollektiva fantasin är en av de städer som bäst representerar rikedom och rikedom utan tvekan Dubai.
  Med en unik kultur, en emblematisk historia och ett underbart konstnärligt arv, invigdes Dubai 2019 och skiljer sig åt för en annan aspekt. Staden har faktiskt blivit inkorporerad av det innovativa och gröna spåret som håller fast i alla delar av världen, om än med olika fortplantningshastigheter.

Det tydliga exemplet på hur denna trend nu har blivit rotad i fastighetsvärlden ges av det nya regeringens initiativ, enligt vilket för att fira stadgan om 50 år är det nödvändigt att tillhandahålla varje bostadsstruktur, inte solpaneler , installerad gratis.
Projektet förväntas vara klart i slutet av året tack vare ingripandet av sex olika företag, som syftar till att förbättra nivån på välfärd i UAE.

Förutom att stödja dessa miljövänliga initiativ finns det ett annat element som gör Emiraten ännu mer konkurrenskraftig och stark än tidigare år: ombyggnaden av tegelpriser. Detta innebär självklart att man skapar en känsla av förtroende för investerare, särskilt i mindre välbärgade, eftersom fastighetsmarknadens huvudsegment har flyttat till en medellång nivå. Detta beror på minskningen av transaktionsvolymerna 2018, vilket sjönk med 30% på grund av de utländska investerarnas låga intresse i Dubais tegel på grund av alltför stora priser.

Faktum är att fastighetsmarknaden i Dubai framförallt präglades av de berömda skyskraporna under de senaste månaderna 2018, genom en period av stagnation på grund av överbeläggning, särskilt i bostadsområdet (där priserna redan minskat 2014).
Det finns inte så mycket behov av att expandera marknaden, men att förbättra de egenskaper som redan finns för att möjliggöra ekonomisk recirkulation och att begränsa tiden för närvaro av en fastighet på marknaden.
Så att fastighetssystemen försvinner, ersätts istället av moderniseringsprojekt och i linje med de viktigaste miljömässiga hållbarhetsstandarderna.

Man bör komma ihåg att allt konvergerar i förberedelseprocessen, som ser Dubai som vaggan till den världsberömda World Expo 2020-mässan som meddelar ett besökarebassäng på 25 miljoner.
Så, investerare från hela världen, om du är intresserad av att köpa en fastighet i en av de rikaste länderna i världen, så är det rätt dags att göra det!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB