Fastighetsmarknadsnedgångar: Det här är de områden som drabbats mest

Fastighetsmarknaden, som vi vet, är extremt varierad och beroende av ett flertal variabler. Vi kan definiera den som en enskild sektor men samtidigt tillåter vi oss att förstå vad samhällsproblemen är och vilka faktorer som potentiellt kan visa sig vara vinnare.
Men för närvarande, mellan den globala krisen och förändringar i investerarnas behov är det inte så lätt att jonglera på fastighetsmarknaden med förtroende vid inköpsdatumet.

Därför har vi hos Realigro bestämt oss för att analysera i detalj de ekonomiska och sociala aspekter som mest påverkar sektorn, försöker förstå vilka områden som är mest önskade och bekväma och som är i underskott.
Först och främst måste vi påpeka att en av de faktorer som bestämmer (på ett negativt sätt) ett valfritt eller sämre, riskabelt val, är stress: priserna i vissa städer kollapsar eller ökar i perioder så smal att samma investerare misslyckas förstå de verkliga orsakerna fullt ut.

 Marknaderna där priserna faller är de stora kustområdena, där köpare har mättat sektorn. De mindre ställena, å andra sidan, riktas alltmer av framtida investerare, men vi talar om ett rikt marknadsmål med speciella och specifika önskemål. Dessutom är det värt att understryka hur många områden som tidigare inte beaktats av efterfrågesidan, tack vare fastighetsbubblan som istället har införlivat bestämt mer viktiga och världsberömda verkligheter (till exempel Las Vegas), har återupplivats och fått intresse och investeringar av nya köpare.

Det andra elementet som påverkar marknadsval, ges av ett enda ord men dominerar nu den internationella fastighetsscenen: Millennials. Det är just de unga som har skapat en avmattning på hela fastighetsmarknaden, särskilt när det gäller pris och värde som tilldelats fastigheterna. Närvaron av köpare utan några speciella kapitalbegränsningar eller resurser som att ha råd med en fastighet på en viss nivå har medfört att fastighetsmarknaden anpassar sig till en mer begränsad efterfrågan, devalverar de egenskaper som finns på torget eller, ännu värre, ökar "osåldad" period av en egendom.

Slutligen, för att identifiera marknaderna där återhämtningen av fastigheter ökar och där den sjunker, har vi valt så många som 200 storstadsområden under perioden från juli 2018 till maj 2019. Tja, situationen tycks blandas i territoriella termer. Men det gemensamma elementet i alla dessa provområden ges av en enda faktor: tid.

Hastigheten för modifiering av egenskaperna både av de begärda egenskaperna, men framför allt av samma pris, har varit och är fortfarande imponerande. Det är därför som vi rekommenderar våra läsare att välja ett val som samtidigt är tankeväckande men dynamiskt samtidigt för att inte kunna missa en möjlighet som kan vara unik och oåterkallelig!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB