Byggnadsboomen i Tyskland fortsätter: de senaste nyheterna

Vi vet att när vi talar om europeisk ekonomisk makt, vi inte kan tänka på Tyskland. Det är i själva verket en av de mest ekonomiskt utvecklade länderna i världen. Vill du ha några nummer?

Tredje för volymen av utbyten i dollar och för BNP på femte plats på global skala för köpkraft och, på europeisk nivå, ockuperar den första platsen! Trots att 1999 representerade för denna stat förlusten av en del av sin självständighet, på grund av införandet av euron, är Tyskland fortfarande en av pelarna i hela det internationella ekonomiska systemet.

Denna avundsvärda styrka involverar alla sektorer, särskilt fastighetssektorn.
Från 2017 utfärdades faktiskt bygglov för byggande av 340 000 hus, en av de högsta siffrorna jämfört med den berömda 1999.
Härifrån verkade den positiva trenden vara ostoppbar: 268 000 nya bostäder, 155 000 bostadsrätter, 21 000 tomannsbostäder och enfamiljshus.

Det har inte känt gränser, och verkar fortfarande inte möta, till och med byggnadens ombyggnad. Faktum är att under första halvåret 2019 omstrukturerades cirka 47 800 fastigheter, varav 40% representerar ett starkt historiskt och kulturellt intresse.

En stor hjälp garanterades av de många arbetarna som på jakt efter förmögenhet beslutade att flytta till Tyskland. Varför detta val? Skälen är olika. Lite för att säkerheten i detta land är mycket hög, både ekonomiskt men också socialt.

Dessutom får vi inte underskatta det faktum att vi talar om en ständigt växande ekonomi som erbjuder många jobbmöjligheter för många och olika professionella personer. Utländska studenter spelar dessutom en viktig roll med tanke på att de varje år är gäster på de viktigaste universiteten för Erasmus-projektet. En betydande demografisk ökning därför, vilket gjorde det möjligt för byggsektorn först, och sedan fastigheter, att berika sig själv och öka sina horisonter exakt på grundval av investerarnas allt mer incisiva efterfrågan.

Tysklands styrka representeras också av den stora mentala flexibiliteten som finns i detta land. Det är faktiskt inte lätt att förstå kundernas behov vid första anblicken, särskilt om de är utlänningar, särskilt om de kommer från olika åldersgrupper och ekonomi. Tja, Tyskland har varit bra även här, så mycket att hitta en stor framgång för cirka 80% av potentiella europeiska investerare.

Vad man ska säga verkar det som att denna positiva våg inte vill stoppa. Det som förväntas är faktiskt att den tyska ekonomin i dessa sektorer alltid fortsätter med denna trend, till den punkt att dra grannländerna till denna boom som i sin natur presenterar en historisk och kulturell bakgrund som inte är så avlägsen från den tyska.

Vi inbjuder dig också att fortsätta läsa våra nyheter för att hålla dig uppdaterad!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB