Drömdestinationerna 2019? Här presenteras de bästa att investera i

Vem har aldrig velat ge upp allt och gå för en "evig semester?"
Även om det nya året just invigdes, är många angelägna om radikal förändring. Oavsett om du vill flytta till en ny plats för att börja från början eller bara leta efter ett paradis för att komma bort från den dagliga rutinen har vi 5 fantastiska platser för dig att upptäcka!

Låt oss börja med det första, det vinnande landet för International Retirement Index 2019: Panama. Den centralamerikanska pärlan är vaggan i en dynamisk, frenetisk huvudstad, full av förtrollade stränder och med en trevlig temperatur året runt. Det är det perfekta landet, särskilt för pensionärer, för att, tack vare det program som är dedikerat till dem, bjuder in varje år, kommer många äldre människor att flytta och njuta av ett brett utbud av fria och effektiva tjänster.

För det andra finner vi Costa Rica, en ledande inom ekosektorn, men även i år har det varit särskilt framträdande inom fastighetsbranschen. Definierad som "Sydamerika i Schweiz" idag upprätthåller den stor prestige i alla ekonomiska sektorer tack vare låga levnadskostnader och enkelhet för investerare att köpa och äga fastigheter och få uppehållstillstånd snabbt. Denna "Jungle of the South" verkar vara mindre vild och mer teknologisk!

Även om Mexiko ofta är föremål för inte särskilt trevliga fakta, framför allt som härrör från brottsligheten i landet, upplever en period av snabb expansion. De viktigaste städerna i denna nation har lyckats, under senare år, att återuppliva turistnäringen tack vare de lokala underverken. Även fastighetssektorn, på grund av närvaron av ett flertal företag som har valt denna destination att expandera, har tagit över igen. Efterfrågan på fastigheter som har utvecklats de senaste åren är mycket stark, särskilt på bostadsnivå.

Ecuador rankas fjärde, med sitt varma och trevliga klimat som lokalbefolkningen. Det är oundvikligt att prata om landskapets skönhet, utan ett starkt tekniskt inflytande, vilket garanterar unikhet på plats. Ur fastighetssynpunkt har de senaste tre åren varit en reaktiv reaktivering. Trots överbelastningen av hyresfastigheter 2016 verkar det som om Ecuador har drabbat investerarnas hjärtan. Samma nedgång i fastighetspriserna säkerställde en stark tillströmning av utländsk kapital till fastighetsbranschen.

Sist men inte minst är det en europeisk stat som vi kan kalla "caliente". Spanien är placerat i slutet av rankningen. Med sin historia och arkitektur som speglar den arabiska kulturen, är den fortfarande en av de mest fashionabla nationerna på hela den europeiska kontinenten. Det är omöjligt att inte komma ihåg Valencia, den underbara staden vid kusten som lockar många ungdomar som söker roligt och vuxna längtan efter lugn och avkoppling.

Efter att ha givit dig den här informationen är det viktigaste valet upp till dig. Vad kommer att bli rätt land att upptäcka år 2019?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB