Den gröna revolutionen för skyskrapor öppnas i New York!

Tio lagar i samband med minskningen av utsläpp av växthusgaser tillämpades enhälligt. Således började ett av de mest moderna kapitlen dedikerade till miljöskydd för Big Apple. En av de tecken som otvivelaktigt betonar hur viktigt det här är, men framför allt hur fastighetsmarknaden i sig kan påverkas nära sociala förändringar.

Programmet döptes som "Green New Deal", undertecknad av borgmästaren som betonade de fördelar som härrör från detta nya perspektiv både för miljön men också för fastighetsmarknaden.
Låt oss gå in i detalj för att förstå hur det är möjligt att kombinera intresset för hållbarhet och möjligheten att åter starta en grundläggande sektor för en storstad som New York.

 Enligt den första medborgaren själv uppstår detta behov av medvetenheten att klimatförändringen utgör ett stort hot mot stora städer, med tanke på närvaron av ett extremt stort antal skyskrapor och strukturer av en viss kaliber.

Anledning till vilket det är grundläggande att omvandla de som kan vara nackdelar, i styrka. Målsättningen är att konvertera byggnader till en "hållbar och grön optik, vilket minskar utsläppen. Enligt statistiska uppgifter relaterade till prognoserna efter reformen kommer resultatet, efter det att det är tillämpat, att motsvara elimineringen av cirka en miljon bilar från vägarna och därtill hörande fördelar för hälsa och allmän hälsa. Allt före 2030.

Den ekonomiska aspekten är inte utesluten. Initiativet kommer att omfatta både den nya men också den gamla byggnaden, vilket garanterar nya områden som är avsedda för både arbetskamrater, men också för bostadsbyggnader eller kontor som kommer att ta upp så många som 27.000 nya användningar av samma och 23.900 nya jobb. Orimlig och samtidigt lugnande siffror, om vi överväger hur kan en av de mest kända städerna i världen verkligen göra en skillnad både i miljöfrågor men framför allt i fastigheter.

I detalj är det värt att understryka konkreta tillämpningar av detta initiativ på så kallade "smutsiga byggnader". Med denna terminologi hänvisas till alla de strukturer med dimensioner större än 25 000 kvadratmeter, som trots att de endast utgör 2% av stadsbyggnaden, är tunga för miljöskydd. De kommer därför att bli föremål för nedskärningar (relaterade till utsläpp) som motsvarar 80%, genom ändringar och sanktioner för dem som inte respekterar dikterna för den nya reformen.

De nya byggnaderna kommer utan tvivel att vara mer flexibla när det gäller efterföljande förändringar och baseras på energisparande system med hjälp av avancerad teknik och material som är lättillgängliga i naturen.
En perfekt blandning mellan att skydda omgivningen, hållbarhet för kommande generationer och en marknad som alltid utsätts för en stark efterfrågan av olika slag.

Vad kan vi säga, det är hoppas att Big Apple kan fortsätta att vara ett bra exempel och bli alltmer "grön"!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB