Länder där fastighetspriserna ökar!

Vi vet att fastighetsmarknaden nu antar olika former som skiljer sig åt efterfrågan. Detta händer när fler och fler nya typer av investerare beslutar att dyka upp i fastigheter. Oavsett om det är unga millennials, gamla människor som letar efter avkoppling eller familjer som vill börja från början, finns det ingen tvekan: önskan att köpa en fastighet under 2019 har inte förändrats alls.

Trots prisökningen verkar inte begäran i vissa länder verkligen oproportionerligt.
Men vi beslutade att analysera världssituationen i detalj, särskilt försöka förstå hur och framför allt var fastighetspriserna har nått så höga nivåer.

Lyxsegmentet i Japan, Spanien, Singapore och Amerikas förenta stater noterade utmärkta resultat redan under 2018, vilket gjorde det möjligt att expandera avsevärt i år och förvärva nya portföljer från utlandet på grund av en optimistisk vision garanterad av stabilitet ekonomisk fond.

Det var faktiskt de utländska länderna som faktiskt ökade prisökningen. Till exempel i Singapore har tillväxttakten för försäljningskontrakt ökat till 11 procentenheter högre än förra året. Vi kommer också ihåg att Japan har haft en extra redskap tack vare uppgraderingarna från det kommande olympiska OS i Tokyo 2020.

När det gäller amerikansk fastigheter, medan New Yorks fastigheter å ena sidan förblev oförändrade, kan detsamma inte sägas om Los Angeles, med fastigheter som blev 7,7% dyrare i förhållande till förra året.
San Francisco-marknaden är också utmärkt, där försäljningen av hus med ett visst värde (vi talar om minst 2 miljoner dollar) har genomgått en prisökning på 16%. Vad som upprör är den parallella prisökningen till efterfrågan, som verkar inte avskräckas trots att det i alla länder i världen fortfarande finns en del av den betydande befolkningen som lever under svåra ekonomiska förhållanden.

I Frankrike verkar å andra sidan elegansen, även i fastigheter, inte ha varit sådan att investerare kan samla sina resurser på fastighetsmarknaden. Lokal konst och skönhet har misslyckats med att övertyga efterfrågan att dyka upp på den franska marknaden.

Vad man ska säga verkar det som om lyxmarknaden i allmänhet inte vet någon kris av något slag. Trots detta är det emellertid fortfarande tydligt att situationen inte är homogen över hela världen och att framför allt en del av framgången för att ingå ett försäljningsavtal beror både på den enskilda investerarens ekonomiska möjligheter, men också av uppfattningen om ekonomisk-politisk stabilitet som landet lyckas sända internationellt

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB