Fijis fastighetsmarknad blomstrar: lägenheterna blomstrar

Fijiöarna, en av de vackraste och orörda platserna i världen. Beläget i hjärtat av Stilla havet, finns det cirka 333 tropiska öar, alla lyxiga och med vackra stränder. Ett territorium uppskattade både för sin obestridliga skönhet men också för sin välkomnande och gästvänliga kultur. De vita stränderna och det kristallklara havet lockar varje år miljontals turister, som är angelägna om att gå in i skärgårdens vildaste ställen eller helt enkelt koppla av framför ett unikt landskap. Det tropiska klimatet och de få dokument som behövs för att komma åt detta paradis har under åren uppmuntrat investerare att köpa en fastighet i Fiji.


Men enligt statistiken har de senaste åren varit en verklig boom på fastighetsmarknaden. Det rimliga priset på fastigheter har påverkat intresset för detta land, till och med medför en hög avkastning på hyror trots den blockade som regeringen ålägger. Ursprunget av det utländska kapitalet som investerats är svårt att identifiera, men det har givetvis skapat en positiv våg i varje ekonomisk sektor, vilket ökar den nationella BNP. Anställda inom bygg- och fastighetssektorn registrerar betydande intäkter både för antalet investerare som är intresserade av att köpa en lägenhet och för företag och företag som vill bosätta sig på detta territorium. Om före turismen var drivkraften för Fijis ekonomi, har fastighetssektorn blivit drivkraften. Bland de element som har gynnat fastighetsinvesteringar är det utan tvekan värt att nämna minskningen av mark- och byggkostnader. Ett riktigt bra incitament för investerare. Dessutom accepterar finansinstituten värdepapper som tidigare blockerats, vilket resulterade i en eventuell vidareförsäljning av fastigheten ännu enklare.

Det är inte allt. Nya projekt är på gång, särskilt i huvudstaden, tillägnad byggandet av innovation utan att försumma den gröna aspekten. Faktum är att det finns många investerare (både privata och företag) som är angelägna om att skapa egenskaper för turism och bostadshus med nollutsläpp, såväl som smarta. En situation utan tvekan bättre än tidigare år, där Fiji har gått igenom en period av allvarlig kris för att få många potentiella köpare att flytta ut på jakt efter en bättre situation. Också värt att nämna är situationen för bättre tillgänglighet för utlänningar jämfört med invånare på fastighetsmarknaden. Begränsningarna för utlänningar är nästan ingenting, till skillnad från invånare som är föremål för begränsningar, om än lite begränsande. Juvelen i kronan av fijianska fastigheter är utan tvekan lägenheten. Flera byggnader har konverterats till lägenheter precis för att tillgodose behoven hos potentiella köpare, men också för att svara på frågor om kostnadseffektivitet, effektivitet och effektivitet, vilket skulle kunna skrivas lite av med enfamiljshus och studior. Det är hoppas att fastighetsmarknaden alltid kan fortsätta så här, rida innovationsvågen och den öppna ekonomin.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB