Jamaican Real Estate: Varför investera nu

Jamaica är utan tvekan en av de mest unika östaterna i världen. Från namnet som bokstavligen betyder "fjädrarna", är det möjligt att förstå hur det är unikt i sitt slag på landskapsnivå. Det är det tredje tätbefolkade engelskspråkiga landet på hela den amerikanska kontinenten, med en befolkning som härstammar från tidigare afrikanska slavar, som nådde ön under den europeiska dominansperioden. Även om detta lands historia inte är så lyckligt, är Jamaica för närvarande en av de mest riktade platserna för investerare.

Med sitt tropiska klimat och höga temperaturer välkomnar det många turister varje år som, som blir kär i landet, bestämmer sig för att bosätta sig, köpa en fastighet.
Under de senaste årtiondena har marknaden varit relativt tyst så att jamaicansk tegelsten har varit mycket undervärderad. Men sedan början av 2019 har det skett en betydande ökning av både bostadsområden och utrymmen avsedda för coworking.

Jamaica planeringsinstitut har faktiskt registrerat att ungefär 3 miljarder dollar redan i början av det första kvartalet har investerats i jamaicansk tegel av de framtida ägarna trots att den globala krisen har invaderat detta lilla hörn av paradiset.
Alla de ekonomiska sektorerna i landet har, till skillnad från många andra östater, sett en viss ökning av finansieringen, vilket ger en kedjereaktion som förväntas fortsätta att spridas kontinuerligt under de närmaste månaderna.

Men varför, enligt branschexperter, är detta den mest lämpliga och praktiska tiden att investera i Jamaica?
Turism, som alltid har varit det slående hjärtat av landet, har utökat sina framdrivningscenter, och ändrar också samma boende.
Massiva investeringar har gjorts som klart förbättrat lokal infrastruktur, särskilt mot flera ägare (offentliga och privata).
Förfrågningarna är därför ännu inte högt i numeriska termer, men på utbudssidan är priserna definitivt fördelaktiga och lätt överkomliga.

Faktum är att den börjar från en lägsta grund av 8 000 euro för att bygga mark, medan den ökar bestämt när man flyttar till lägenheter och gamla villor, särskilt längs kusten.
Dessutom måste man komma ihåg att befolkningen är extremt öppen och hjärtlig; En annan anledning som driver framtida investerare att tänka på den här intressanta ön.

Därför har ett gammalt land i sin kultur men starkt i sin nationella identitet lyckats lösa in sig efter år av dominans, för att betraktas som en riktig drömdestination och en perfekt plats att investera. Som alltid hoppas det att denna positiva och optimistiska trend kommer att vara över tiden, utan begränsningar av något slag. Vad händer om Jamaica var din vinnande destination?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB