Las Vegas: rekordpriser!

Städer som Las Vegas riktas alltid av nyheter inom alla sektorer. Till och med fastigheterna! Den här gången är det ingen tvekan. Las Vegas bostadspriser når historiska höjder! Och erbjudandet? Det är alltid begränsat. Men låt oss ta reda på mer om denna situation.

Enligt vad som har sammanställts av de viktigaste instituten som hanterar fastighetsundersökningar verkar det som om enfamiljshus i södra Nevada i genomsnitt säljs för 300 000 dollar. Ett pris som ser en ökning med 4% jämfört med september förra året. Även priserna på bostadsrätter är inget skämt. Även om ökningen är 0,6% kvarstår faktum att orimliga nivåer berörs inom alla områden inom fastigheter.
Ökningen var dock gradvis och efterfrågan är fortsatt stark trots att erbjudandet är så strängt. Varför verkar då särskilt fastighetsmarknaden i Nevada och Las Vegas inte drabbas av någon speciell skada när det gäller transaktioner?

Tja, även om denna situation kan verka ganska kritisk, kvarstår faktum att det är värt att köpa en fastighet (i detta historiska ögonblick). Vid en tidpunkt då krisen verkar vara borta måste man söka en lösning på alla sätt för att göra det möjligt för individen att göra en säker investering som kan bära frukt över tiden.
Och vilket bättre sätt än att investera i fastigheter?

Spektakuläret när det gäller återkomst av en kris har väckt de potentiella köparna önskan om lämpliga nya fastighetsstrukturer, trots att priserna har ökat.
Men vi måste komma ihåg att vi talar om en mycket speciell stad. Las Vegas är inte bara en enkel Nevada-metropol. Men det är också en av platserna i världen med en mycket stark identitet.

Men vill du känna till ett annat speciellt element i denna nästan paradoxala situation? 25% av alla fastigheter som såldes i Nevada köptes kontant. Symtom på en befolkning av investerare som absolut inte vill bli föremål för inteckningar och / eller långfristiga lån. Länga nollfrekvensen!

Sammanfattningsvis har vi dock beslutat att ta med de framstående punkterna (kritiska och annars) för situationen som Las Vegas fastigheter upplever.
Först och främst de totala fastighetstransaktionerna i september. Så många som 995 000 000 dollar för bostäder i kombination med 125 000 000 bostadsrätter, skyskrapor och radhus. För en generell ökning jämfört med förra året på 20%.

Huvudvolymerna härrör från försäljningskontrakt som kännetecknas av långsamma rytmer jämfört med förra året. Den maximala gränsen för närvaro av en fastighet på fastighetsmarknaden i Las Vegas är 60 dagar.

Vad man ska säga, verkar situationen, även om den är kritisk, inte upprörande investerare alls! Vem vet vad konsekvenserna för Nevada fastigheter kommer att få? När vi väntar på att upptäcka dem inbjuder vi dig att hålla dig uppdaterad på vår portal för att upptäcka de senaste nyheterna!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB