Nya Zeeland: Auckland ligger på höjden för fastighetsinvesterare

Analysera de viktigaste innovationerna på världsmarknaden för fastighetsmarknaden, vi skulle säkert inte få oss att missa en riktigt extra nation! Alltid på vågens höjd och att varje år lockar många turister och framtida investerare, även under de första månaderna 2019, har den kvalificerat sig för sina mest unika och sällsynta egenskaper. Land som bildas av två öar, en av norr och en av söderna, upplever stor framgång över hela världen men också bland kiwierna, invånarna i detta land.

De senaste färskt nyheterna från Nya Zeeland är följande: Auckland-marknaden verkar vara bäst för potentiella köpare! Enligt statistiken har regionen registrerat ett skifte mot efterfrågekurvan. Förra mars föll nedgången i de genomsnittliga fastighetspriserna, så att köpare kunde anpassa en fastighet till ett bestämt mer fördelaktigt pris, vilket ökade segmenteringen av referensinvesterarna.

Denna situation är dock också positiv för säljare, som ser sig som huvudpersoner på en marknad som är tydligt snabbare och inriktad på en "livlig ekonomi och öppen för internationell handel. Med tanke på procentsatser har det genomsnittliga fastighetspriset i Auckland regionen minskat med 1,9% jämfört med februari.

De nya listorna har också ökat, med 5% jämfört med förra året. I själva verket har husen till salu i denna region faktiskt ökat med 15,5%, jämfört dessa parametrar till samma period 2018. Enligt ekonomer är detta en särskilt blomstrande period, eftersom denna trend inte verkar ha gått i stopp. Men denna "passion" för Nya Zeeland tegel kommer inte bara från utländska portföljer, men framför allt från kiwierna själva, som, med den nuvarande bekvämligheten, föredrar att investera i köp av ett andra hem.

Förväntningarna är därför mer realistiska och optimistiska än förra året. Trots allt måste det dock noteras att Nya Zeeland är en nation i full gång. Det finns många skeppsvarv som är avsedda för byggandet av nya bostadsområden och befolkningsökningen har lett till en snabb tillväxt i efterfrågan på nya kontor, särskilt i huvudstaden.

Även om ökningen inte är så stor, har denna framgång en övergripande fördel. En av de mest aktiva regionerna är utan tvekan den för Wellington, som starkt stärker lagernivåerna men också tack vare stabila priser, ger köparna större sinnesro vid tidpunkten för förköpet.

I vissa delar av landet har försäljningsdagarna för en byggnad dock ökat något. Denna siffra är dock förståelig, med tanke på att de stora städerna alltid har lockat större intresse från investerare till nackdel för mindre företag.

Minskning av genomsnittspriset och de stora investerarna är den vinnande kombinationsrelean som tar New Zealand till en rekordhöjd som aldrig sett tidigare! Vad säger du till lycka till den här nationen!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB