Fastigheter och lyx: eftersom höga nettoförmåner föredrar att hyra

Som vi redan hade förväntat oss i en av våra tidigare fördjupade analyser verkar försäljningsmarknaden för Big Apple hålla fast. Det vi emellertid inte förstod och avslöjar för närvarande är bristen på intresse för försäljningskontrakt till fördel för hyreskontrakt.

Detta fenomen verkar dock helt normalt om man hänvisar till ett generaliserat, ospecifikt mål. Det som får oss att tänka och lämnar oss lite förbryllade är det faktum att segmentet av investerare som undersöks är det lyx, speciellt det höga nettovärdet. Denna term definierar den kategori som har en enorm mängd förmögenhet för att kunna ge en investering på en viss nivå.

Så varför stöter dessa problem även på lyxsegmentet?
I verkligheten är det verkliga problemet det som är begränsat till köp av en fastighet och inte till hyran. Detta beror på att nya områden som är avsedda för "lyxhyra" byggs, mer och mer följer behoven hos de berörda individerna, men enligt många, ännu mer praktiska.

Enligt Malin, president för City Habitats, väljer vissa investerare med "högt nettovärde" att hyra, snarare än att köpa, sina egna hus, eftersom de motiveras av den höga servicenivån som erbjuds och (framför allt) för flexibilitet härrörande från den "partiella" investeringen och inte på medellång till lång sikt.

Fortfarande företrädaren för CH fortsätter sitt tal och betonade skillnaden jämfört med tidigare år; perioder där människor kände ett akut behov av att bli fastighetsägare. Idag har behoven förändrats, och vi väljer möjligheten att bli mindre begränsade i framtiden, att kunna ändra, ändra struktur utan att känna vikten av ett betydande och begränsande ekonomiskt utlägg.

Jordan Sachs, VD för Bold New York, betonade hur denna situation också påverkade prisförändringarna.
Även om köparmarknaden är mycket stark, när det gäller portföljen, verkar prisökningen på fastigheter ytterligare avvärja önskan hos de få att definitivt anpassa en fastighet.

Ja, till och med lyx verkar ibland ha tvekningar, även om, som vi har sagt tidigare, är en stark avgörande faktor som skapas av individens psykologiska påverkan när han känner sig förtryckt av en så viktig och kapabel investering. för att blockera det i flera år.

Även inom fastigheter strömmar därför in ett "nytt samhälle" och "nödvändigheter" i ett nytt samhälle, som är baserat på flexibilitet, anpassningsbarhet men särskilt på lugnet i en investering som är mer knuten till beredskapen och mindre på medellång till lång sikt.

Vad förväntas? Visst kommer denna situation inte att vara permanent, och du kommer förmodligen att komma fram till ett historiskt ögonblick där du letar efter större stabilitet, som bara kan garanteras genom ett försäljningskontrakt.
Men fram till dess kommer vi att fortsätta att övervaka situationen!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB