Las Vegas är en läskig fastighet

Året är på väg att ta slut, men det är viktigt att förstå fram till slutet vad den verkliga trenden med fastigheter är över hela världen. Att inte kunna göra en allmän analys, eftersom den skulle vara full av undantag, kommer vi idag att fokusera på det fantastiska fenomenet som kännetecknar Las Vegas. Huspriserna ökar gradvis vilket skapar en stor inverkan på amerikanska fastigheter.
Men hur kan vi kvantifiera denna ökning? Hur mycket ökar eller minskar nivån för önskemål för en fastighet på grund av denna ökning?

Idag kommer vi att ta reda på det tillsammans och ge en tydlig bild av situationen. Vi utgår från antagandet att fastighetsutvecklingen har förblivit likartad under hela 2019. Vilket innebär att stort intresse väcktes av befintliga enfamiljshus, som såldes speciellt i söder. Genomsnittspriset hölls under de senaste månaderna på 300 000 dollar (jämfört med 290 000 under de föregående månaderna). Den gradvisa ökningen har orsakat en nedgång i försäljningsvolymerna jämfört med de senaste åren. Husen återstår naturligtvis mer tid på marknaden men erbjudandet är fortfarande begränsat vad gäller variation.

 Före avmattningen hade priserna på hus som begränsades till Las Vegas-området ökat, även med början 2012. Vinsterna hade nått historiska höjder. Fonden berördes när priserna nådde 118 000 euro, exakt i januari samma år. Det totala antalet sålda hus, radhus och studior har uppnåtts med en volym på 2946 volymer. Jämfört med förra året för bostäder ökade försäljningen med 5%, medan bostadsrätter med 4%.
Utbudet av lokala bostäder ligger under genomsnittet, men förblir flytande med en balanserad rytm. Försäljningssvårigheter kvarstår därför endast i vissa kategorier. Så vad är höjdpunkterna i Las Vegas fastigheter?

Först och främst uppgick värdet på spårade transaktioner till 880 miljoner dollar för bostäder och mer än 101 miljoner för bostadsrätter. Jämfört med förra året ökade värdet på den totala försäljningen med 12% för bostäder och 2,5% för bostadsrätter. Trots en långsam takt, representerad av de sextio dagarna en fastighet förblir i ett hus, är trenden positiv. Prisökningen har inte avskräckt potentiella köpare, som fortfarande är fascinerade av skönheten och möjligheterna som Las Vegas kan erbjuda.

Vad är utsikterna för fastigheter under de kommande månaderna av det nya året? Att ge ett konkret svar är inte enkelt. Men vi uppmuntrar dig att hålla dig uppdaterad på vår portal för att få alla nyheter relaterade inte bara till Las Vegas fastigheter, utan också över hela världen. Förutom många tips för att göra ditt hem mer och mer anslutet till de nya mode på fastighetsmarknaden!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB